De trainer heeft mij zeer bruikbare tools geleverd die ik kan inzetten bij de uitvoering van de uiteenlopende opdrachten. De training heeft heel duidelijke facility voorbeelden gegeven waardoor de...De trainer heeft mij zeer bruikbare tools geleverd die ik kan inzetten bij de uitvoering van de uiteenlopende opdrachten. De training heeft heel duidelijke facility voorbeelden gegeven waardoor de theorie "tastbaar" werd. De toepasbaarheid van de training is afgestemd op de doelgroep. Het is een training geweest die op de deelnemersgroep is afgestemd. Dat vond ik zelf erg prettig.
Linda Brouwer-de Jong
Ik heb een super ervaring gehad met de Green Belt training van 12Mprove. De training zit vol vaart en wordt energiek gegeven door Coen en Jacco...zij zorgen mede voor een goede sfeer in de groep....Ik heb een super ervaring gehad met de Green Belt training van 12Mprove. De training zit vol vaart en wordt energiek gegeven door Coen en Jacco...zij zorgen mede voor een goede sfeer in de groep. Het niveau van de training is goed. De locatie was prima, het lesmateriaal goed toegankelijk (portal) en duidelijk. Kortom een dikke 10! Jacco en Coen bedankt!
Jolanda den Ouden
Heel inspirerend! Duidelijke uitleg, korte blokken theorie afgewisseld met praktijkoefeningen, goed gekozen presentatiewijze door middel van flips en het geleerde meteen toepassen in de praktijk...Heel inspirerend! Duidelijke uitleg, korte blokken theorie afgewisseld met praktijkoefeningen, goed gekozen presentatiewijze door middel van flips en het geleerde meteen toepassen in de praktijk door de huiswerkopdrachten. Goede dynamiek tussen beide trainers Coen en Jacco.
Kevin Stauthamer
Energieke trainer met veel kennis. Binnen 4 dagen alle principes van Lean eigen gemaakt en middels praktische opdrachten direct in kunnen zetten. Verder was het trainen in een groep en ervaringen...Energieke trainer met veel kennis. Binnen 4 dagen alle principes van Lean eigen gemaakt en middels praktische opdrachten direct in kunnen zetten. Verder was het trainen in een groep en ervaringen uitwisselen zeker van toegevoegde waarde. Zeker een aanrader!
Linda Tokaai
Vier dagen vol energie, interactie en dynamiek. Deze training is goed opgebouwd en het geleerde was gelijk toepasbaar in de praktijk. Goed dat er twee trainers waren. Dit zorgt voor afwisseling en...Vier dagen vol energie, interactie en dynamiek. Deze training is goed opgebouwd en het geleerde was gelijk toepasbaar in de praktijk. Goed dat er twee trainers waren. Dit zorgt voor afwisseling en scherpte. Misschien is het wel beter om de training te verdelen over vijf dagen in plaats van vier dagen. Persoonlijk vind ik van 9 tot 17u te lang voor een trainingsdag.En een locatie die meer centraal in Nederland ligt om voor zoveel mogelijk deelnemers onnodig veel reistijd te voorkomen. Verder een top training!
Rob Coolen
Effectieve en inspirerende training die er voor zorgt dat je je de leerstof echt eigen maakt. Ik heb deze met erg veel plezier doorlopen en zal bij een volgende training (Black Belt?) zonder twijfel...Effectieve en inspirerende training die er voor zorgt dat je je de leerstof echt eigen maakt. Ik heb deze met erg veel plezier doorlopen en zal bij een volgende training (Black Belt?) zonder twijfel opnieuw voor 12Mprove kiezen.
Esther Ambachtsheer
Green Belt training gegeven door Jacco van Lubeck en Coen Brouwer op locatie bij Hospitality Group. Leerzaam, inspirerende en enthousiaste trainers, goed verzorgd en vooral heel leuk. Theorie wordt...Green Belt training gegeven door Jacco van Lubeck en Coen Brouwer op locatie bij Hospitality Group. Leerzaam, inspirerende en enthousiaste trainers, goed verzorgd en vooral heel leuk. Theorie wordt goed vertaald naar de praktijk. Absolute aanrader!
Ingrid Koek
In 4 dagen ben ik op een enorm enthousiaste wijze meegenomen in de wereld van LEAN. Het visuele denken, de teachbacks en de goede werkvormen waardoor een hele hoop theorie interactief gebracht...In 4 dagen ben ik op een enorm enthousiaste wijze meegenomen in de wereld van LEAN. Het visuele denken, de teachbacks en de goede werkvormen waardoor een hele hoop theorie interactief gebracht wordt, is de kracht van deze 2 mannen.
André Kasel
Erg leuke en goede training van 2 mannen (Jacco incl) die er altijd voor gingen en vol energie ons Lean hebben gemaakt. Inhoud was goed en heeft me qua verbetertechniek weer sterker gemaakt. De...Erg leuke en goede training van 2 mannen (Jacco incl) die er altijd voor gingen en vol energie ons Lean hebben gemaakt. Inhoud was goed en heeft me qua verbetertechniek weer sterker gemaakt. De oefeningen hebben daar zeker bij geholpen. Locatie bij Hospitality Group prima verzorgd!
Karlijn Van Scheijen
Zeer inspirerende cursus. Duidelijke uitleg met veel praktijk voorbeelden. Goede documentatie! De trainers waren goed voorbereid en zeer vakkundig. De training was qua workload goed te combineren...Zeer inspirerende cursus. Duidelijke uitleg met veel praktijk voorbeelden. Goede documentatie! De trainers waren goed voorbereid en zeer vakkundig. De training was qua workload goed te combineren met mijn werkzaamheden. De cursus heeft veel opgeleverd.