Vier intensieve, maar prachtige dagen. Inspirerend, boeiend, leerzaam, uitdagend, maar gelijk ook ontspannen, praktijk gericht, de nodige dosis humor. Geweldige ervaring om onder de enthousiaste en...Vier intensieve, maar prachtige dagen. Inspirerend, boeiend, leerzaam, uitdagend, maar gelijk ook ontspannen, praktijk gericht, de nodige dosis humor. Geweldige ervaring om onder de enthousiaste en gedreven leiding van Frank en Remco meegenomen te worden op de customer journey van deze Lean training. Jullie doen en laten is overduidelijk gebaseerd op de drie P's, Purpose, Proces en People. Voor mij een absolute 10! Ga zo door mensen. Dit is hoe een training hoort te zijn.
Hayco Frielink
In vier intensieve dagen leef je lean. Telkens wordt het niveau weer in kleine stapjes naar een nog betere ervaring getrokken. De videolessen voor de training heb ik als zeer prettig ervaren. Zelfs...In vier intensieve dagen leef je lean. Telkens wordt het niveau weer in kleine stapjes naar een nog betere ervaring getrokken. De videolessen voor de training heb ik als zeer prettig ervaren. Zelfs kleine details over hoe te leren geven weer nieuwe inzichten. Remco en Frank, bedankt voor deze inspirerende en leuke manier van trainen.
Marjolijn Hoogendam
De training was fun en serieus praktisch en slim ingericht. Ik had vanaf het 1e dagdeel het idee dat deze training werkelijk impact zou maken in mijn werk. En ja, al tijdens de huiswerkopdracht wist...De training was fun en serieus praktisch en slim ingericht. Ik had vanaf het 1e dagdeel het idee dat deze training werkelijk impact zou maken in mijn werk. En ja, al tijdens de huiswerkopdracht wist ik voor één van mijn opdrachtgevers al waarde in het proces toe te voegen d.m.v. brownpapersessie. Ben heel blij met mijn deelname en uiteraard met mijn certificaat. Hoop Coen en Dave bij de Blackbelt training weer tegen te komen!
Roy Degen
Afgelopen week mijn Green belt afgerond na 4 inspirerende dagen onder de bezielende leiding van Coen en Dave. Ik geef normaal nooit een 10, maar na de balans te hebben opgemaakt, hebben ze dit toch...Afgelopen week mijn Green belt afgerond na 4 inspirerende dagen onder de bezielende leiding van Coen en Dave. Ik geef normaal nooit een 10, maar na de balans te hebben opgemaakt, hebben ze dit toch echt wel verdiend!
Maarten van Elsen
Zeer enthousiaste trainers met goede praktijkvoorbeelden. Energieniveau tijdens de trainingen continue goed. Voorbereiding op examen heel goed door regelmatige recaps en herhaling van de theorie....Zeer enthousiaste trainers met goede praktijkvoorbeelden. Energieniveau tijdens de trainingen continue goed. Voorbereiding op examen heel goed door regelmatige recaps en herhaling van de theorie. Goede locatie. De filmpjes kunnen wel wat beter en vooral enthousiaster.
Alma Engelhart
Heel bruikbare training. Veel kennis opgedaan en geleerd en geoefend om deze toe te passen. Ervaren trainers die met veel energie en passie hun kennis delen. Ook van de medecursisten veel geleerd....Heel bruikbare training. Veel kennis opgedaan en geleerd en geoefend om deze toe te passen. Ervaren trainers die met veel energie en passie hun kennis delen. Ook van de medecursisten veel geleerd. Locatie was prima en de lunches uitstekend. In korte tijd ontzettend veel geleerd en daarbij veel plezier gehad.
Brenda Lit
Erg leuke en actieve training met een goede combinatie van theorie en praktijk. Coen en Dave zijn kundige, gedreven trainers en kunnen dit goed overbrengen. Veel geleerd en geëxperimenteerd en kan...Erg leuke en actieve training met een goede combinatie van theorie en praktijk. Coen en Dave zijn kundige, gedreven trainers en kunnen dit goed overbrengen. Veel geleerd en geëxperimenteerd en kan er in de praktijk echt mee aan de slag. Ik denk met veel plezier terug en raad deze training zeker aan. Complimenten Coen en Dave!
Werner Leenders
Zowel Coen als Dave zijn goede en inspirerende trainers! Met veel energie geven zij de theorie afgewisseld met eigen praktijkervaringen. De dagen vlogen voorbij en zelf heb ik veel geleerd,...Zowel Coen als Dave zijn goede en inspirerende trainers! Met veel energie geven zij de theorie afgewisseld met eigen praktijkervaringen. De dagen vlogen voorbij en zelf heb ik veel geleerd, hetgeen ik nu dagelijks toepas in de praktijk!
Marlies de Groot
Coen draagt de Lean methodiek volledig uit, ook in manier van vragen stellen en feedback geven op wat er gebeurt tijdens de training. We hebben veel geleerd, vooral door te doen en oefenen. En,...Coen draagt de Lean methodiek volledig uit, ook in manier van vragen stellen en feedback geven op wat er gebeurt tijdens de training. We hebben veel geleerd, vooral door te doen en oefenen. En, niet onbelangrijk, we hebben ook ontzettend veel gelachen. In de training was veel ruimte voor onze eigen praktijk en implementatie. Als je geïnteresseerd bent in Lean is dit echt een aanrader!
de Haan
Wat een goede training! We hebben heel veel kennis opgedaan én leren toepassen. Door de afwisseling in werkvormen was de training effectief en leuk! We hebben tools gekregen om onze kennis en...Wat een goede training! We hebben heel veel kennis opgedaan én leren toepassen. Door de afwisseling in werkvormen was de training effectief en leuk! We hebben tools gekregen om onze kennis en ervaring toe te passen. Complimenten aan Coen voor zijn enthousiasme, kundigheid en didactische vaardigheden.