Samen met Dave van der Meijde. Fantastische trainers, heel inspirerend en gedreven. Goede verhouding tussen interactie en theorie. Goed en gelijk toepasbaar in de praktijk, ook door middel van...Samen met Dave van der Meijde. Fantastische trainers, heel inspirerend en gedreven. Goede verhouding tussen interactie en theorie. Goed en gelijk toepasbaar in de praktijk, ook door middel van de huiswerkopdrachten. Top!
C Bakker
Veel geleerd, nieuwe inzichten gekregen en ga er zeker mee aan de slag. actieve training, goede voorbeelden. praktijk gericht. opdracht gaat veel voordeel opleveren voor de praktijk.Veel geleerd, nieuwe inzichten gekregen en ga er zeker mee aan de slag. actieve training, goede voorbeelden. praktijk gericht. opdracht gaat veel voordeel opleveren voor de praktijk. interne training op locatie hoofddorp was dichtbij, catering prima.
José van Ommen
Wat ik goed vond aan de training is dat het erg afwisselend was. Geen powerpoint presentatie, maar actief mee doen en op zijn tijd een spelletje. Veel verhalen en anekdotes waardoor de theorie een...Wat ik goed vond aan de training is dat het erg afwisselend was. Geen powerpoint presentatie, maar actief mee doen en op zijn tijd een spelletje. Veel verhalen en anekdotes waardoor de theorie een voorbeeld kreeg en dus makkelijker te onthouden. Remco is een geboren trainer. Met humor, praktische tips en eigen verhalen vlogen de dagen voorbij. Mede dankzij hem heb ik mijn examen gehaald. Mocht je twijfelen of je een Lean Green Belt Training wil doen dan kan ik 12Mprove zeker aanraden!
Sharon Zuijdervliet
Een ontzettend leuke, interactieve, inspirerende training, waarbij de theorie gelijk in praktijk wordt gebracht. Mede door het enthousiasme en de kennis van Remco heb ik de training met veel plezier...Een ontzettend leuke, interactieve, inspirerende training, waarbij de theorie gelijk in praktijk wordt gebracht. Mede door het enthousiasme en de kennis van Remco heb ik de training met veel plezier gevolgd!
Linda Kerkdijk
Goed was de interactie en de opdrachten tussendoor. Ook de theorie al toepassen in de praktijk door met een proces aan de slag te gaan maakt veel duidelijk. Persoonlijk had ik het fijn gevonden als...Goed was de interactie en de opdrachten tussendoor. Ook de theorie al toepassen in de praktijk door met een proces aan de slag te gaan maakt veel duidelijk. Persoonlijk had ik het fijn gevonden als er van tevoren al een overzicht was met de verbanden tussen de LEAN pijlers, basisprincipes en tools.
Eduard Veenenbos
Inhoudelijk een goede training met goede praktisch voorbeelden en direct in werkomgeving toepasbaar, afwisselend en op inspirerende wijze getraind door Remco Rovers. Ben nu ook besmet met het Lean...Inhoudelijk een goede training met goede praktisch voorbeelden en direct in werkomgeving toepasbaar, afwisselend en op inspirerende wijze getraind door Remco Rovers. Ben nu ook besmet met het Lean virus....
Maikel van Doveren
Zeer inspirerende training, 4 pittige uitdagende dagen, heel veel kennis overdracht, maar ook vooral uitdagen en "het systeem" te zien. Heb ook veel over mezelf weer geleerd. De trainers Dave en...Zeer inspirerende training, 4 pittige uitdagende dagen, heel veel kennis overdracht, maar ook vooral uitdagen en "het systeem" te zien. Heb ook veel over mezelf weer geleerd. De trainers Dave en Heidi hebben mij weer een flinke boos vooruit gegeven.
Aleksander Borger
Dave is een trainer die zaken op sterke wijze weet over te brengen en de groep krachtig begeleid naar het resultaat. Daarbij voert hij constant verbeteringen door en brengt hij er humor in. Thanks...Dave is een trainer die zaken op sterke wijze weet over te brengen en de groep krachtig begeleid naar het resultaat. Daarbij voert hij constant verbeteringen door en brengt hij er humor in. Thanks Dave!
Mohamed Akkouh
Het was erg leerzaam om middels de Yellow belt training verschillende modellen aangereikt te krijgen - en daarmee te oefenen - om de werkwijze efficiënter te maken en de klant centraal te plaatsen....Het was erg leerzaam om middels de Yellow belt training verschillende modellen aangereikt te krijgen - en daarmee te oefenen - om de werkwijze efficiënter te maken en de klant centraal te plaatsen. De inhoud van de training was erg relevant en to the point. En Coen Brouwer wist het op een erg levendige manier over te brengen met een gezonde dosis humor. Klasse!
Willemijn Lut
Ik heb via 12Mprove black belt training gehad en dat was top! Dave van der Weijde is een bevlogen trainer en vertelt met passie over alle theorie, gaat discussies aan en weet de energie in de groep...Ik heb via 12Mprove black belt training gehad en dat was top! Dave van der Weijde is een bevlogen trainer en vertelt met passie over alle theorie, gaat discussies aan en weet de energie in de groep hoog te houden. Heidi van Amerongen vertelt met evenveel bevlogenheid, is heel scherp en kan erg goed uitleggen. Dit duo is een absolute aanrader!!