Trainer beschikte over grote mate van praktische alswel theoretische kennis. Door de methoden in de praktijk te duiden werd het enorm behapbaar. Inspirerend zelfs. Het allermooist en meest leerzaam...Trainer beschikte over grote mate van praktische alswel theoretische kennis. Door de methoden in de praktijk te duiden werd het enorm behapbaar. Inspirerend zelfs. Het allermooist en meest leerzaam vond ik de interactieve simulaties waar het Lean denken centraal stond. Op een geheel gemakkelijke manier kon je het Lean denken eigen maken.
Renée van Kemenade
Inhoud: leuk gebracht met erg leerzame opdrachten; praktijkgericht Niveau: prima. Ik heb me niet verveeld. We werden uitgedaagd om zelf eerst over vraagstukken na te denken. Trainer:...Inhoud: leuk gebracht met erg leerzame opdrachten; praktijkgericht Niveau: prima. Ik heb me niet verveeld. We werden uitgedaagd om zelf eerst over vraagstukken na te denken. Trainer: aanrader. Erg enthousiast op een meeslepende manier.
Kevin Osei Assibey
Super goed uitgedacht en doordachte training. Bij volgen van de training, weet je aan het eind van de training zeker meer over het lean-systeem op een professionele manier! Alle onderdelen van het...Super goed uitgedacht en doordachte training. Bij volgen van de training, weet je aan het eind van de training zeker meer over het lean-systeem op een professionele manier! Alle onderdelen van het leansysteem komen aan te pas.
Marjolein Stok
Deze training heeft mij veel energie gegeven om lean toe te passen binnen mijn organisatie. De voorbereiding met video's vond ik heel prettig. De theorie werd goed afgewisseld met praten over de...Deze training heeft mij veel energie gegeven om lean toe te passen binnen mijn organisatie. De voorbereiding met video's vond ik heel prettig. De theorie werd goed afgewisseld met praten over de praktijk en oefeningen met andere deelnemers. Vooral het delen van uitdagingen en inzichten van anderen hebben we veel inzicht gegeven. De trainers vulden aan met de theorie waardoor ik deze training als heel waardevol heb ervaren.
Martijn Visscher
De online leeromgeving is erg fijn. Met name het eerste blok die...Een zeer inspirerende training met een prima afwisseling in theorie en praktijk gegeven door zeer deskundige trainers.
De online leeromgeving is erg fijn. Met name het eerste blok die voornamelijk bestaat uit filmpjes.
De dagen vlogen voorbij geen minuut verveeld. Mocht je twijfelen gewoon doen!
Marten Pentinga
Leuke interactieve manier om Lean te leren, met als tip om niet met het hele bedrijf tegelijkertijd te gaan, maar juist te leren van andere branches en hierdoor meer diversiteit aan...Leuke interactieve manier om Lean te leren, met als tip om niet met het hele bedrijf tegelijkertijd te gaan, maar juist te leren van andere branches en hierdoor meer diversiteit aan praktijkervaringen naar voren te laten komen.
Het niveau is goed te doen, de toets was eigenlijk best simpel. Ik denk ook dat de theorie niet erg lastig is voor de gemiddelde persoon, de complexiteit zit hem in het toepassen.
Wat kan beter? Begeleiders putten veel voorbeelden uit ervaringen in hun eigen branche (bank en hotellerie). Hier was meer variatie in mogelijk, specifieke branches werken niet voor iedereen. Ik zou meer putten uit voorbeelden van (vorige) cursisten.
Locatie was geweldig, lekker eten, mooie ruimte en mooie omgeving. Zeer gastvrije hostesses.
Jolanda De Vries
De Lean methodiek wordt heel helder uitgelegd en er is veel ruimte voor het delen van praktijkervaringen waardoor het echt gaat leven en het leereffect verdubbeld wordt. Zeer inspirerende...De Lean methodiek wordt heel helder uitgelegd en er is veel ruimte voor het delen van praktijkervaringen waardoor het echt gaat leven en het leereffect verdubbeld wordt. Zeer inspirerende facilitators Jacco & Georgette! Prima locatie, uitstekende catering! Binnen 4 dagen zit Lean in de bloedbaan! Goede website met ondersteunend lesmateriaal.
Chantal Loup
Tip: wat mij betreft mag in...Goede manier van trainen. Veel interactieve momenten, veel voorbeelden. Er werd goed ingespeeld op de behoefte van de deelnemers. Veel zelf doen en proberen.
Tip: wat mij betreft mag in het examen wel wat meer verdieping worden gevraagd van de deelnemer
Peter Hage
Zeer kundig en bedreven trainer. Die je aandacht er bij kan houden ook hele dagen. Training goed opgebouwd, met theorie en duidelijke vertaling naar de praktijk, zowel in het “veld” als op kantoor.
Jaffar M.
Een hele leerzame, interactieve training waarbij een goede koppeling wordt gemaakt met de praktijk. Naast een uitstekende leerportaal heb ik te maken gehad met trainers die er alles aandoen om de...Een hele leerzame, interactieve training waarbij een goede koppeling wordt gemaakt met de praktijk. Naast een uitstekende leerportaal heb ik te maken gehad met trainers die er alles aandoen om de trainees het Lean systeem te laten snappen. Wacht niet langer, 12Mprove is echt een aanrader!