Ik heb de zowel de trainer als de training als zeer prettig ervaren. De trainingen waren afwisselend (in interactieve opdrachten/games en lesstof) en de inhoud was erg helder en goed toepasbaar in...Ik heb de zowel de trainer als de training als zeer prettig ervaren. De trainingen waren afwisselend (in interactieve opdrachten/games en lesstof) en de inhoud was erg helder en goed toepasbaar in operatie.
Remco is een trainer met autoriteit die makkelijk schakelt tussen de verschillende behoeftes en niveaus van de deelnemers. Hij voelt de groep goed aan en weet de theorie duidelijk over te brengen.
Een verbetering die ik nog zie is de uitwerking van de lesstof. Vaak waren de powerpoints met daarin foto’s van de flips wat onoverzichtelijk en niet goed leesbaar.
Dank aan Remco voor de fijne training en mooie nieuwe inzichten!
Hilhorst
Trainers hebben de theorie zeer duidelijk uitgelegd en ook de connectie gemaakt met de praktijk. Ondanks het grote verschil in (voor)opleiding kon iedere deelnemer volwaardig participeren en...Trainers hebben de theorie zeer duidelijk uitgelegd en ook de connectie gemaakt met de praktijk. Ondanks het grote verschil in (voor)opleiding kon iedere deelnemer volwaardig participeren en slagen!Ik raad deze opleider/trainers zeker aan.
Peter Aben
Zeer duidelijke gemotiveerde en enthousiaste praktijkopleider(s).Brengen de stof op een prettige manier over en betrekken iedereen erbij.Ook zeer aanwezig in de productie omgeving om iedereen van de...Zeer duidelijke gemotiveerde en enthousiaste praktijkopleider(s).Brengen de stof op een prettige manier over en betrekken iedereen erbij.Ook zeer aanwezig in de productie omgeving om iedereen van de werkvloer erbij te betrekken en te overtuigen dat je met Lean echt stappen maakt.Laten dit ook aan de mensen zien.Zeer aan te bevelen als je Lean wil introduceren in je locatie.
Eric Duindam
Zeer inspirerende Black Belt training gevolgd. Heidi en Dave weten perfect de theorie uit te leggen en daarbij de groep mee te nemen. Veel leuke praktijkvoorbeelden vanuit hun eigen ervaringen. Al...Zeer inspirerende Black Belt training gevolgd. Heidi en Dave weten perfect de theorie uit te leggen en daarbij de groep mee te nemen. Veel leuke praktijkvoorbeelden vanuit hun eigen ervaringen. Al met al een top training.
Rob Vermeeren
De training was goed, veel praktijkvoorbeelden en ruimte voor discussie en samen interpreteren. In de training werden connecties gemaakt met six sigma, Agile en systeemdenken. De locatie was goed en...De training was goed, veel praktijkvoorbeelden en ruimte voor discussie en samen interpreteren. In de training werden connecties gemaakt met six sigma, Agile en systeemdenken. De locatie was goed en de trainers zeer bekwaam
Fatma Akgül
Twee vol energieke trainers Coen en Jacco!! Jullie brengen het zo duidelijk en leuk over met praktijkvoorbeelden dat het heel goed te volgen is. De flipovers zijn geweldig! Heel fijn dat jullie geen...Twee vol energieke trainers Coen en Jacco!! Jullie brengen het zo duidelijk en leuk over met praktijkvoorbeelden dat het heel goed te volgen is. De flipovers zijn geweldig! Heel fijn dat jullie geen PowerPoint hebben gebruikt maar met flipovers werken en alle trainers actief betrekken. Zo blijft het ook hangen. De indeling van de dagen heb ik ook prima ervaren. Veel afwisseling met theorie en praktijk. Zeer leerzame training waar ik veel van heb geleerd en die ik aan iedereen aanraad. Ik heb mijn eerste afspraak al gemaakt voor efficiënter werken die ik met behulp van het waardestroomschema ga toelichten. Bedankt heren!
Pieter Logtenberg
Goede training als vervolg op green belt. Verdieping op de stof en uitgebreid met nieuwe inzichten en tools. Training wordt in goed tempo gegeven op een uitdagend niveau. Trainers zijn...Goede training als vervolg op green belt. Verdieping op de stof en uitgebreid met nieuwe inzichten en tools. Training wordt in goed tempo gegeven op een uitdagend niveau. Trainers zijn ervaren/deskundig
Michiel Kolff
Mooie combinatie van theoretisch kader en praktijkvoorbeelden. Goede dialoog binnen de groep en veel gelachen, onder andere met alle oefeningen. Remco is een inspirerende trainer die de juiste toon...Mooie combinatie van theoretisch kader en praktijkvoorbeelden. Goede dialoog binnen de groep en veel gelachen, onder andere met alle oefeningen. Remco is een inspirerende trainer die de juiste toon weet te vinden om de opleiding voor alle deelnemers goed te laten verlopen. Aanrader!
Petra van den Berg
De manier van overbrengen van de theorie, afwisselend met praktijkvoorbeelden heb ik als zeer prettig ervaren. Er was voldoende ruimte voor dialoog. De training is een juiste voorbereiding om LEAN...De manier van overbrengen van de theorie, afwisselend met praktijkvoorbeelden heb ik als zeer prettig ervaren. Er was voldoende ruimte voor dialoog. De training is een juiste voorbereiding om LEAN in de praktijk te gebruiken.
Petra van den Berg