Hele mooie training. Het geeft je beter inzicht in de richting van de organisatie en wat jouw individuele bijdrage daarin kan zijn. Wat beter kon is meer praktijkvoorbeelden voor de...Hele mooie training. Het geeft je beter inzicht in de richting van de organisatie en wat jouw individuele bijdrage daarin kan zijn. Wat beter kon is meer praktijkvoorbeelden voor de financiële sector. Trainer was positief, kritisch, confronterend maar altijd met een positieve opbouw. Locatie en catering.
Leon Schlosser
Uitstekende training met een prima balans tussen theorie, praktijk en oefenen. De bijeenkomsten bereiden je al prima voor op het examen en het digitale cursusmateriaal ondersteunt uitstekend.Uitstekende training met een prima balans tussen theorie, praktijk en oefenen. De bijeenkomsten bereiden je al prima voor op het examen en het digitale cursusmateriaal ondersteunt uitstekend. Met de verkregen kennis en instrumenten kan ik positief-kritisch naar processen en organisaties kijken.
Anke Baas-Veerman RE
Super gave training, van begin tot eind geboeid door de trainers Georgette, Frank Buitenhuis en Dave vd Weijden. Mooie afwisseling tussen gerichte theorie, casussen en eigen ervaringen van zowel...Super gave training, van begin tot eind geboeid door de trainers Georgette, Frank Buitenhuis en Dave vd Weijden. Mooie afwisseling tussen gerichte theorie, casussen en eigen ervaringen van zowel deelnemers als trainers. Kan dit goed gebruiken in mijn functie.
Gertrud Struik
Ik kan deze training zeker aanraden. Voor degene die op zoek is naar een training op het gebied van Lean, na de training heb je zoveel kennis en tools in je koffer dat je hier direct mee aan de slag...Ik kan deze training zeker aanraden. Voor degene die op zoek is naar een training op het gebied van Lean, na de training heb je zoveel kennis en tools in je koffer dat je hier direct mee aan de slag kunt. Het waren voor mij boeiende en inspirerende dagen met de nodige humor. Dave en Frank hielden je bij de les!
remco de boer
Praktijkvoorbeelden worden afgewisseld met theorie die op een hele prettige, energieke en succesvolle manier wordt gepresenteerd. Daardoor in relatief korte tijd veel kennis en ervaring bijgebracht....Praktijkvoorbeelden worden afgewisseld met theorie die op een hele prettige, energieke en succesvolle manier wordt gepresenteerd. Daardoor in relatief korte tijd veel kennis en ervaring bijgebracht. OOk de ondersteuning van de e learning omgeving sluit hier goed op aan.
Daniëlle van der Swaluw
Wat een energie, kennis, ervaring èn plezier brengt Coen tijdens de training. Bedankt voor de leerzame en leuke trainingsdagen. Een aanrader voor iedereen die met verbeteren aan de slag wil in de...Wat een energie, kennis, ervaring èn plezier brengt Coen tijdens de training. Bedankt voor de leerzame en leuke trainingsdagen. Een aanrader voor iedereen die met verbeteren aan de slag wil in de dagelijkse praktijk.
Wouter Lammers
Jacco en Heidi hebben - afwisselend theorie en oefeningen gecombineerd met humor en anekdotes - hun kennis op mij weten over te brengen. Ik heb de open, ontspannen en enthousiaste sfeer was als...Jacco en Heidi hebben - afwisselend theorie en oefeningen gecombineerd met humor en anekdotes - hun kennis op mij weten over te brengen. Ik heb de open, ontspannen en enthousiaste sfeer was als prettig ervaren. Een leerzame en leuke Green Belt training!
Martijn van Berkel
Enorm leuke en leerzame training gehad. Het enthousiasme van Mandy werkt erg aanstekelijk en in combinatie met goede oefeningen en visual storytelling, zorgt het ervoor dat je de nieuwe kennis...Enorm leuke en leerzame training gehad. Het enthousiasme van Mandy werkt erg aanstekelijk en in combinatie met goede oefeningen en visual storytelling, zorgt het ervoor dat je de nieuwe kennis en vaardigheden als een spons tot je neemt. Grote klasse!
Esther van Iters
Green Belt training gevolgd bij Mandy. Mandy weet inhoudelijke kennis op een enthousiaste, professionele en humoristische wijze over te brengen. Mandy is een kei in het doorzien van groepsdynamica...Green Belt training gevolgd bij Mandy. Mandy weet inhoudelijke kennis op een enthousiaste, professionele en humoristische wijze over te brengen. Mandy is een kei in het doorzien van groepsdynamica en speelt her feilloos op in hierdoor ontstaat er in de groep een goede sfeer open, veilig en goed leerklimaat. Samen met Heidi heeft dit duo een mooi leerervaring neergezet.
Inge Henkens
Mandy heeft de training met veel energie en verbeeldingskracht, samen met Heidi van Amerongen, gegeven. Inhoud werd heel natuurlijk en in de juiste frequentie afgewisseld met oefeningen, anekdotes...Mandy heeft de training met veel energie en verbeeldingskracht, samen met Heidi van Amerongen, gegeven. Inhoud werd heel natuurlijk en in de juiste frequentie afgewisseld met oefeningen, anekdotes en humor/breaks. Mandy is een kei in het verbinden met individuen en de groep als geheel waardoor er snel een hechte groep stond en daarmee een veilige, inspirerende leeromgeving. Dat laatste is een talent dat een training tot een 10 maakt. Verwachtingen zijn daardoor dik overtroffen.