12Mprove

Bereikbaarheid / Parkeren
Groepsgrootte
Lesruimte / Lunch

René Schoone

In één woord: TOP! Mandy is zeer sterk op zowel inhoud, proces als relatie. Wisselt af tussen luisteren en doen, brengt kennis op aantrekkelijke manier en zet je aan het denken én aan het werk.

Rene Kivits

Mandy heeft voor ons in 6 dagen een zeer inspirerende training Green Belt verzorgd, waarbij theorie en praktijkopdrachten elkaar in een goed - en snel - tempo opvolgden. Daarbij komt ze met... Mandy heeft voor ons in 6 dagen een zeer inspirerende training Green Belt verzorgd, waarbij theorie en praktijkopdrachten elkaar in een goed - en snel - tempo opvolgden. Daarbij komt ze met aansprekende voorbeelden ter verduidelijking en wordt er naast hard werken ook vaak gelachen.

Marielle van Uden

Mandy inspireert en motiveert door haar enthousiasme en visuele leermethodiek. Zowel de training als Mandy ademen LEAN. Mijn doel: net zo'n OEN te zijn als Mandy. Deze training is voor mij van... Mandy inspireert en motiveert door haar enthousiasme en visuele leermethodiek. Zowel de training als Mandy ademen LEAN. Mijn doel: net zo'n OEN te zijn als Mandy. Deze training is voor mij van onschatbare waarde geweest, zowel zakelijk als privé.

Karel Swarts

Remco is een enthousiaste en betrokken trainer die je vanaf begin tot eind geboeid weet te houden. Zowel op gebied van inhoud als interactie gewoonweg top! De locatie in De Bilt was gemakkelijk... Remco is een enthousiaste en betrokken trainer die je vanaf begin tot eind geboeid weet te houden. Zowel op gebied van inhoud als interactie gewoonweg top! De locatie in De Bilt was gemakkelijk bereikbaar. Voor de mensen die willen overnachten is het misschien handig als bij boeking van de training de mogelijkheid een kamer te boeken (tegen gereduceerd tarief?) wordt aangeboden. Creëer het WOW-effect!

Agatha Boersma - Smith

4 erg leerzame en inspirerende trainingsdagen gevolgt bij 12Mprove.
4 erg leerzame en inspirerende trainingsdagen gevolgt bij 12Mprove.
Doordat we voorafgaand aan de praktijkdagen online de Yellow belt hadden afgerond, konden we tijdens de praktijkdagen meteen de diepte in.
Goeie mix tussen praktijk en theorie waardoor de rugzak goed gevuld is met instrumenten om in te zetten in de praktijk.

Ik zou de training Green Belt bij 12Mprove zeker aanbevelen.

Vincent van den Elsen

De combinatie van online training met praktische training is mij goed bevallen. De trainers zijn van hoog niveau en delen regelmatig relevante ervaringen uit hun praktijk. Enige nadeel was de... De combinatie van online training met praktische training is mij goed bevallen. De trainers zijn van hoog niveau en delen regelmatig relevante ervaringen uit hun praktijk. Enige nadeel was de bereikbaarheid van de locatie vanuit zuid-nederland.

Als je de eerste dag aankomt op de trainingslocatie weet je al dat dit een bijzondere 4 dagen trainen wordt. De trainers van 12Mprove doen er alles aan om een fijne leeromgeving te creëren waarin... Als je de eerste dag aankomt op de trainingslocatie weet je al dat dit een bijzondere 4 dagen trainen wordt. De trainers van 12Mprove doen er alles aan om een fijne leeromgeving te creëren waarin alles tot in de puntjes geregeld is. Goed actief met de stof aan de slag en kak je in na de heerlijke lunch wordt er een simpele maar leuke energizer gedaan. Naarmate de training vordert, vallen de puzzelstukjes in elkaar en ben je goed voorbereid op het examen. Ik raad deze training aan iedereen aan!

Obe van Mierlo

Geweldige training - je wordt aan het werk gezet, uit je comfort zone - daar leer je toch het meeste van. Veel drive en positieve energie zoals dat bij verbeteren altijd zou moeten. Echte aanrader,... Geweldige training - je wordt aan het werk gezet, uit je comfort zone - daar leer je toch het meeste van. Veel drive en positieve energie zoals dat bij verbeteren altijd zou moeten. Echte aanrader, ga hem doen. Dank Frank en Robert

Alex Natawidjaja

Mooie balans tussen praktijk en theorie. Remco is duidelijk in zijn uitleg en de doelen die hij wilde bereiken met de groep. Aanrader voor alle geinteresseerden die een green belt willen halen.

Maarten Leijdekkers

Absoluut een aanrader. Een training waarin je de duikt in de lean theorie en het direct leert toepassen in de praktijk. Er worden onder andere verschillende handige tools aangereikt die nieuwe... Absoluut een aanrader. Een training waarin je de duikt in de lean theorie en het direct leert toepassen in de praktijk. Er worden onder andere verschillende handige tools aangereikt die nieuwe inzichten verschaffen om een stap verder te komen. veel enthousiasme in de training, boeiend, interactief.