12Mprove

Bereikbaarheid / Parkeren
Groepsgrootte
Lesruimte / Lunch

Vincent Van der Sanden

De Lean Green Belt training is geen cursus; het is een training en dit is precies de kracht!

Het resultaat van een training is in de regel dat je na de training fitter bent, krachtiger en beter in staat een wedstrijd te winnen.

Dit is exact wat we als groep bereikt hebben!

Ik heb er veel vertrouwen in dat we als groep collega's nu beter in staat zijn de organisatie vorm te geven en we zijn goed getraind de business uitdagingen en wedstrijden van de toekomst te kunnen winnen!

John Niemeijer

Remco brengt op een inspirerende en bevlogen manier zijn kennis over. Hij wisselt theorie met praktische werkvormen af. Daardoor is er veel interactie met hem maar ook met de rest van de groep. Een... Remco brengt op een inspirerende en bevlogen manier zijn kennis over. Hij wisselt theorie met praktische werkvormen af. Daardoor is er veel interactie met hem maar ook met de rest van de groep. Een aanrader om via Remco de Green Belt te halen.

Karin van de luijtgaarden

Enorm inspirerende training. Praktisch toepasbaar. Goeie mix tussen theorie en de praktijk. Enthousiaste trainers. Ben al druk bezig met toepassen in eigen organisatie. Fijn dat het is verdeeld in... Enorm inspirerende training. Praktisch toepasbaar. Goeie mix tussen theorie en de praktijk. Enthousiaste trainers. Ben al druk bezig met toepassen in eigen organisatie. Fijn dat het is verdeeld in verschillende periodes, dat geeft tijd om praktijk ervaring op te doen.

Peter Tieman RBA

Een hele leuke en waardevolle training. Wat de training vooral goed maakt is de afwisseling in het programma, een goede balans tussen theorie en oefeningen in groepen. Ik heb in een paar dagen op... Een hele leuke en waardevolle training. Wat de training vooral goed maakt is de afwisseling in het programma, een goede balans tussen theorie en oefeningen in groepen. Ik heb in een paar dagen op onderhoudende wijze de basis van LEAN eigen gemaakt.

Willem Van den Borne

Inspirerende training. Met enthousiasme gegeven. Direct in praktijk toe te passen en goed gebruik van praktijkvoorbeelden. Goede afwisseling van inhoud en plezier. Continue boeiend. Je krijgt goede... Inspirerende training. Met enthousiasme gegeven. Direct in praktijk toe te passen en goed gebruik van praktijkvoorbeelden. Goede afwisseling van inhoud en plezier. Continue boeiend. Je krijgt goede feedback op huiswerkopdrachten en op acteren tijdens training. 12Mprove is zeer aan te bevelen.

Ashwin Hollart

Remco heeft gezorgd voor een perfecte balans tussen een zeer interactief programma én de juiste hoeveelheid theorie. Daarbij heeft Remco ervoor gezorgd dat iedereen aangehaakt én enthousiast is... Remco heeft gezorgd voor een perfecte balans tussen een zeer interactief programma én de juiste hoeveelheid theorie. Daarbij heeft Remco ervoor gezorgd dat iedereen aangehaakt én enthousiast is gebleven gedurende de training. Mede door de opzet van de training heb ik veel praktische handvaten gekregen om in mijn eigen werkomgeving verbeteringen door te voeren én weet ik zeker dat ik die handvaten niet snel zal vergeten of verleren. De enige tip die ik zou kunnen geven heeft niets met Remco te maken: de locatie was onhandig te bereiken en dit zou dus beter kunnen.

Fleur Sanders

Enorm inspirerende, interactieve training waar je meteen in de praktijk wat mee wil en kán doen. Het is veel theorie wat door de manier van trainen in een werkbaar format wordt gegoten. Een aanrader... Enorm inspirerende, interactieve training waar je meteen in de praktijk wat mee wil en kán doen. Het is veel theorie wat door de manier van trainen in een werkbaar format wordt gegoten. Een aanrader voor iedereen die kennis wil maken met Lean en er in de praktijk mee aan de slag wil gaan.

Bartels

Een top training, omdat de bevlogenheid van de trainers inspireert. En ze ook zelf doen wat in de theorie besproken wordt. Daarnaast bijzonder praktisch. De combinatie met de uitstekende online... Een top training, omdat de bevlogenheid van de trainers inspireert. En ze ook zelf doen wat in de theorie besproken wordt. Daarnaast bijzonder praktisch. De combinatie met de uitstekende online leeromgeving en wrap up achteraf maken de training compleet.

Rafael Fructuoso van der Veen MBA EMIA RO CCP

De hoeveelheid energie die vrijkomt door het op inspirerende wijze, to the point brengen van de materie door Remco Rovers en Victor Roks van 12Mprove. De boodschap wordt visueel ondersteund door... De hoeveelheid energie die vrijkomt door het op inspirerende wijze, to the point brengen van de materie door Remco Rovers en Victor Roks van 12Mprove. De boodschap wordt visueel ondersteund door teken talent en wordt gebracht met de nodige humor. Boeiend!

Steven Abbink

Zeer enthousiasmerend en bezielend trainer met uitdagende en leerzame werkvormen. De training bestaat niet uit saaie theorie, maar creatieve en interactieve sessies. Wil je een LEAN-training volgen,... Zeer enthousiasmerend en bezielend trainer met uitdagende en leerzame werkvormen. De training bestaat niet uit saaie theorie, maar creatieve en interactieve sessies. Wil je een LEAN-training volgen, dan is dit zondermeer dè aanrader!