Zeer professionele en leerzame training, gegeven door twee zeer bekwame trainers! Alle voorzieningen rondom de trainingen waren ook boven verwachting. Een absolute aanrader om de leanmethodiek onder...Zeer professionele en leerzame training, gegeven door twee zeer bekwame trainers! Alle voorzieningen rondom de trainingen waren ook boven verwachting. Een absolute aanrader om de leanmethodiek onder de knie te krijgen.
Mark Koelman
Zeer energieke en inhoudelijk sterke training. Lueke manier van presenteren en de trainers zijn in staat feedback meteen in positieve zin te verwerken. Veel praktijkvoorbeelden. Ik raad deze...Zeer energieke en inhoudelijk sterke training. Lueke manier van presenteren en de trainers zijn in staat feedback meteen in positieve zin te verwerken. Veel praktijkvoorbeelden. Ik raad deze training ten zeerste aan!
Liesbert Dreijer
Interactieve training met veel afwisseling. De praktijkervaring van de trainers wordt regelmatig gekoppeld aan de theorie. De trainers laten ook zien Lean op de training toe te passen, door...Interactieve training met veel afwisseling. De praktijkervaring van de trainers wordt regelmatig gekoppeld aan de theorie. De trainers laten ook zien Lean op de training toe te passen, door regelmatig te checken of deze naar wens verloopt en passen deze aan indien nodig. Door de trainingsopbouw is succes en slagingskans voor de Green Belt nagenoeg 100%.
Yvonne Lont
Energieke, ervaren trainers. Goede opbouw van stof, erg interactief. Ook een prettige afwisseling in praktijk en theorie. Duidelijke terugkoppelingen naar voorafgaande dagen. Hierbij was het...Energieke, ervaren trainers. Goede opbouw van stof, erg interactief. Ook een prettige afwisseling in praktijk en theorie. Duidelijke terugkoppelingen naar voorafgaande dagen. Hierbij was het ook fijn te weten dat ik naar een erkend certificaat toe werkte. Al met al een echte aanrader!
Janneke Korbee
Insprirerende training, professioneel en met een praktisch toepasbare inhoud. De trainers hebben veel ervaring en kunnen deze ervaring enthousiast overbrengen. De totale training gaat goed in op het...Insprirerende training, professioneel en met een praktisch toepasbare inhoud. De trainers hebben veel ervaring en kunnen deze ervaring enthousiast overbrengen. De totale training gaat goed in op het Lean systeem, het gebruik van de gereedschappen en het belang van de correcte toepassing van het geheel. De 'a-ha' momenten waren voor mij legio.
Rogier Neefe
Remco en Frank weten in korte tijd (1 maand) met energie, humor en veel interactie het Lean systeem onder de huid van hun deelnemers te krijgen. Ik heb slechts 1 nadeel kunnen ontdekken: je kunt...Remco en Frank weten in korte tijd (1 maand) met energie, humor en veel interactie het Lean systeem onder de huid van hun deelnemers te krijgen. Ik heb slechts 1 nadeel kunnen ontdekken: je kunt nooit meer kijken zonder verspillingen te zien... Dikke 10!
Ben van Haastrecht
Nog nooit zoveel geleerd in 6 dagen. Onder leiding van de twee actieve cursusleiders Frank en Remco, in een prettige werkomgeving en gestimuleerd door enthousiaste medecursisten ben ik volledig...Nog nooit zoveel geleerd in 6 dagen. Onder leiding van de twee actieve cursusleiders Frank en Remco, in een prettige werkomgeving en gestimuleerd door enthousiaste medecursisten ben ik volledig bekeerd' tot de LEAN-filosofie.
Jeroen van Mierlo
Erg leuke en sterke training gehad van Remco en Frank. Inhoudelijk sterk, goede voorbeelden en de lesstof wordt op een sterke manier overgebracht. Training was door de groep en zeker ook de trainers...Erg leuke en sterke training gehad van Remco en Frank. Inhoudelijk sterk, goede voorbeelden en de lesstof wordt op een sterke manier overgebracht. Training was door de groep en zeker ook de trainers van een hoog niveau. Locatie bij HeadFirst is professioneel en hartelijk.
Rienk Rooders
Professionele, energieke, interessante training met goede eyeopeners in een luxe kantoorruimte. Ik heb een aantal tools meegekregen die mij in een eerder stadium enorm geholpen zouden hebben. Ik heb...Professionele, energieke, interessante training met goede eyeopeners in een luxe kantoorruimte. Ik heb een aantal tools meegekregen die mij in een eerder stadium enorm geholpen zouden hebben. Ik heb er dus veel van geleerd en het was eveneens een zeer plezierige ervaring. Een aanrader voor iedereen die Lean wilt gaan doen.
Jan Zweegman
Deze Lean-opleiding van Remco en Frank is van grote klasse. Aan ieder detail is gedacht, de inhoud sterk en kwalitatief op eenzaam niveau. Top-trainers die je niet alleen praktische tools, maar ook...Deze Lean-opleiding van Remco en Frank is van grote klasse. Aan ieder detail is gedacht, de inhoud sterk en kwalitatief op eenzaam niveau. Top-trainers die je niet alleen praktische tools, maar ook een energie-boost geven. Hoogwaardige kennis op een hoogwaardige manier overgebracht. Nog niet eerder zo'n goede opleiding gevolgd. 12Mprove weet ECHT wat Kaizen is!!