12Mprove

Bereikbaarheid / Parkeren
Groepsgrootte
Lesruimte / Lunch

Marjon van Schendel

Goed tempo, goede afwisseling tussen Remco en Frank en tussen oefeningen en theorie. Ze brengen energie in een groep. De lokatie kon beter, of het werd te warm (ramen dicht) of er was teveel lawaai... Goed tempo, goede afwisseling tussen Remco en Frank en tussen oefeningen en theorie. Ze brengen energie in een groep. De lokatie kon beter, of het werd te warm (ramen dicht) of er was teveel lawaai (ramen open)

Bert Duiverman

Het was een leerzame, leuke en enorm inspirerende training.
Het was een leerzame, leuke en enorm inspirerende training.
Dankzij het goede teamwork van de trainers Frank en Remco, hun flexibiliteit, kennis, humor en enorme ervaring kijk ik terug naar een voor mij heel waardevolle periode. En kijk ik vooruit naar een toekomst vol Lean, want dat Lean van grote toegevoegde waarde kan/zal zijn ben ik van overtuigd. Een must voor elke verbeteraar!

Peter Flantua (LeanGreenBelt@pflantua.nl)

Inspirerende, gedegen opleiding die bestaat uit goed gekozen blokken van 2 dagen. De trainers zijn energiek en bekwaam en putten continue uit een schat aan ervaring. De cursist is de klant en die... Inspirerende, gedegen opleiding die bestaat uit goed gekozen blokken van 2 dagen. De trainers zijn energiek en bekwaam en putten continue uit een schat aan ervaring. De cursist is de klant en die staat centraal. Dat merk je aan alles. Met deze opleiding word je op je wenken bediend!

André Nagel

Frank en Remco zijn bijzonder inspirerend in hun opleidingen. Naast een flinke dosis kennis en ervaring uit de praktijk hebben ze de skills in huis om Lean werkelijk te laten ervaren. Na de training... Frank en Remco zijn bijzonder inspirerend in hun opleidingen. Naast een flinke dosis kennis en ervaring uit de praktijk hebben ze de skills in huis om Lean werkelijk te laten ervaren. Na de training ben je direct in staat om het geleerde in praktijk te brengen.