Energieke trainer, welke de Lean kennis op een boeiende en inspirerende wijze weet over te brengen. Een van de meest waardevolle trainingen van de afgelopen jaren. Sander bedankt voor je...Energieke trainer, welke de Lean kennis op een boeiende en inspirerende wijze weet over te brengen. Een van de meest waardevolle trainingen van de afgelopen jaren. Sander bedankt voor je enthousiasme en energie.
Erica Pols
Het was een leerzame en fijne training! Ik heb veel geleerd over de verspillingen, verschillende manieren om met problemen om te gaan (kaizen) en het indelen van mijn dagplanning. Goed!
Elise Boyle
Hele goede training! Jarno is een ontzettend goede trainer en weet LEAN tot leven te brengen. Het motiveert me om zelf aan de slag te gaan met de tools die vandaag zijn uitgereikt. Zeker aanbovelen!
Anneke Van der Maas
Fijne en leerzame LEAN training gehad. Veel nieuwe inzichten gekregen en geleerd en dingen die ik op mijn werk toe kan passen. Zeker een aanrader om efficiënter en effectiever te leren werken en...Fijne en leerzame LEAN training gehad. Veel nieuwe inzichten gekregen en geleerd en dingen die ik op mijn werk toe kan passen. Zeker een aanrader om efficiënter en effectiever te leren werken en meer je talent te gebruiken! Interactieve training en enthousiaste trainer.
Arantxa Raalte
Positieve ervaring, heel leerzaam en waardevol voor mijn verdere carrière. Ik ben van plan om de aangeleerde stof verder te gebruiken en ik zou andere collega’s zeker aanraden om de training te doen!
Chaneequa Samallo-Zaun
Ik vond het een hele fijne training. Het geeft je veel inzicht in dingen die je vaak in je werkproces op de automatische piloot doet. De tools die ik in deze training aangereikt heb gekregen, kunnen...Ik vond het een hele fijne training. Het geeft je veel inzicht in dingen die je vaak in je werkproces op de automatische piloot doet. De tools die ik in deze training aangereikt heb gekregen, kunnen mij zeker helpen om de werkprocessen te optimaliseren en efficiënter en effectiever te werken. Het is een mix van theorie en interactieve oefeningen wat ik zelf ook als aangenaam heb ervaren.
De trainer had duidelijk veel tijd in de voorbereiding gestolen en was erg enthousiast. Hij was daarnaast erg geduldig en vond het niet erg om dingen meerdere keren uit te leggen of mee te denken met vraagstukken die we in de praktijk tegen komen.
Al met al, een hele fijne training die ik iedereen aan raad.
Samuel Baryagabr
Duidelijk uitleg over hoe Lean toegepast kan worden. Zowel individueel als in groepsverband. Duidelijk uitleg over hoe Lean toegepast kan worden. Zowel individueel als in groepsverband. Hier ga ik...Duidelijk uitleg over hoe Lean toegepast kan worden. Zowel individueel als in groepsverband. Duidelijk uitleg over hoe Lean toegepast kan worden. Zowel individueel als in groepsverband. Hier ga ik mee aan de slag! Duidelijk uitleg over hoe Lean toegepast kan worden. Zowel individueel als in groepsverband. Hier ga ik mee aan de slag! Duidelijk uitleg over hoe Lean toegepast kan worden. Zowel individueel als in groepsverband. Duidelijk uitleg over hoe Lean toegepast kan worden. Zowel individueel als in groepsverband. Hier ga ik mee aan de slag! Duidelijk uitleg over hoe Lean toegepast kan worden. Zowel individueel als in groepsverband. Hier ga ik mee aan de slag!
Elise van der Hoeven
Leuke en leerzame training. De zelfgemaakte sheets met post its maakt het verfrissend. De combinatie theorie en praktijk zorgt ervoor dat je het goed kan toepassen. De trainer legt goed uit, geeft...Leuke en leerzame training. De zelfgemaakte sheets met post its maakt het verfrissend. De combinatie theorie en praktijk zorgt ervoor dat je het goed kan toepassen. De trainer legt goed uit, geeft goede voorbeelden. Een leuke leerzame dag.
Hajo Weustink
Ik heb een zeer leuke en interactieve trainingsdag gehad. Goede balans tussen het bespreken van de theorie en het in de praktijk brengen van hetgeen je net geleerd hebt. Daarnaast goede...Ik heb een zeer leuke en interactieve trainingsdag gehad. Goede balans tussen het bespreken van de theorie en het in de praktijk brengen van hetgeen je net geleerd hebt. Daarnaast goede aandachtspunten besproken voor het examen.
Rob Braun
Sander is een enthousiaste trainer die met mooie voorbeelden de stof levend maakt. Ook de simulatie met lego was zeer waardevol. Ik heb goed inzicht in de waarde van Scrum gekregen.