Ik vind Tineke Vreeman een rustige vriendelijk vrouw. Ook veel inleving in een ander en deskundig. Ik heb vaak zelf geprobeerd om kilos kwijt te raken. Maar nooit met zon resultaat wat ik hier heb...Ik vind Tineke Vreeman een rustige vriendelijk vrouw. Ook veel inleving in een ander en deskundig. Ik heb vaak zelf geprobeerd om kilos kwijt te raken. Maar nooit met zon resultaat wat ik hier heb bereikt! Ik ben ontzettend blij, en trots dat ik dit heb bereikt samen met Tineke. Zonder haar was het mij niet gelukt. Groeten Marjan Daggenvoorde
Ans is een heel fijn persoon die mij altijd steunt en bijstuurt daar nodig is. Ze heeft ook veel kennis van haar job.
Top
Super begeleiding, en de shakes en repen smaken heerlijk
Ik ben nu inmiddels 2,5 maand bezig met het dieet en ben best tevreden met het resultaat tot dusver. Ik heb zeker ook een moment gehad dat ik het niet meer helemaal zag zitten maar dankzij annemarie...Ik ben nu inmiddels 2,5 maand bezig met het dieet en ben best tevreden met het resultaat tot dusver. Ik heb zeker ook een moment gehad dat ik het niet meer helemaal zag zitten maar dankzij annemarie ging ik er weer met een goed gevoel weer volop tegenaan. Zo fijn om haar als coach te hebben en zo eerlijk en oprecht. Zit nu nog in stap twee en ben zeer tevreden over de producten van 1 op 1 dieet en nog lekker ook😃
Marian
Heb hele goede begeleiding gehad zoverre.. Aardig wat kilos kwijt geraakt in totaal. Er wordt naar je gekeken wat je wilt bereiken, geluisterd en goed besproken hoe je het aan kunt...Heb hele goede begeleiding gehad zoverre.. Aardig wat kilos kwijt geraakt in totaal. Er wordt naar je gekeken wat je wilt bereiken, geluisterd en goed besproken hoe je het aan kunt pakken. Producten zijn ook prima. Ben heel tevreden.
Betty Brouwer
Ik heb mijn coach ervaren als een zeer positief ingestelde motiverende begeleider. Zonder haar hulp en de bezoeken zou ik mijn resultaat nooit bereikt hebben. Ik ben op stap 4 binnengekomen en vond...Ik heb mijn coach ervaren als een zeer positief ingestelde motiverende begeleider. Zonder haar hulp en de bezoeken zou ik mijn resultaat nooit bereikt hebben. Ik ben op stap 4 binnengekomen en vond de repen en shakes heel lekker. De zakjes met de soepjes vond ik minder, maar de spaghettizakjes waren weer heerlijk. Ik kon de hele dieetperiode prima volhouden. Betty
Kim Mulderij
Ik word goed begeleid en er wordt goed gekeken samen met mij een passend schema en zo nodig passen we dit aan. Ik kan mijn consulent altijd bereiken dat is erg fijn en het is altijd gezellig! Ik...Ik word goed begeleid en er wordt goed gekeken samen met mij een passend schema en zo nodig passen we dit aan. Ik kan mijn consulent altijd bereiken dat is erg fijn en het is altijd gezellig! Ik vind een goede band met mijn consulent ook belangrijk en dat heb ik!
Ik ben superblij met Ingeborg. In een lastige periode in mijn leven had ze altijd een luisterend oor en leefde enorm met mij mee. Mij afvalproces ging eerst als een speer maar u ik al een tijdje in...Ik ben superblij met Ingeborg. In een lastige periode in mijn leven had ze altijd een luisterend oor en leefde enorm met mij mee. Mij afvalproces ging eerst als een speer maar u ik al een tijdje in een afvaldip zit blijft ze mij motiveren... Ooit kom ik op mijn streefgewicht en al doe ik het zelf, ik ben Ingeborg enorm dankbaar!!!
Kirsten Markvoort
Ontzettend tevreden met het behaalde resultaat onder goede begeleiding van Tineke!