Denk met je mee. Heeft ook oplossingen/tips voor alles.
Goed werkend dieet, top consulente !
Ik ben heel erg blij met nu al het behaalde resultaat. Mede dankzij Charlotte heb ik dit doel bereikt. Zit weer goed in me vel,maar vooral ben ik blij dat ik geen jojo effect heb.
Stéphanie Verboom
Voel me een stuk beter en ook nog eens resultaat. De producten vind ik niet allemaal even lekker maar dat is een kwestie van smaak. Fijne consulent
Petra Kuiters
Dit is een geweldig dieet en zeer zeker een geweldige coach. Ze steunt je door dik en dun, geeft geweldige adviezen...ze begrijpt je gewoon!
Doel bereikt! fantastische begeleiding, heel erg tevreden en voel me een ander mens
Mirjam is een enorm enthousiaste coach die mij en mijn vriendin sinds dag 1 motiveert om ons doel te bereiken. Nu dit doel bijna is bereikt, en de laatste kilos er maar met moeite af gaan, blijft...Mirjam is een enorm enthousiaste coach die mij en mijn vriendin sinds dag 1 motiveert om ons doel te bereiken. Nu dit doel bijna is bereikt, en de laatste kilos er maar met moeite af gaan, blijft zij ons ondersteunen met tips en positiviteit om ons streefgewicht toch te halen. Wij zijn enorm blij met Mirjam als coach!
Eerlijke begeleiding met haalbare doelen waardoor het makkelijk is de motivatie te behouden. Ook heel veel variatie in producten, al had ik wel mijn favorieten. Mijn doel is behaald en ben daarom...Eerlijke begeleiding met haalbare doelen waardoor het makkelijk is de motivatie te behouden. Ook heel veel variatie in producten, al had ik wel mijn favorieten. Mijn doel is behaald en ben daarom helemaal happy.