Makkelijk te volgen dieet, duidelijk in het stappenplan en fijne recepten op sociaal media.
Ik ben samen met mijn partner gestart op 7 Januari en alleen in de 1ste week was het erg moeilijk, daarna ging het beter.
Mijn partner blijft nu al een hele periode stabiel en bij mij blijft het lastig om de kilos stabiel te houden.
Wij zijn heel tevreden!

Corina Van soelen

Mirjam heeft mijn enorm goed geholpen. Samen hebben we mijn doel bereikt. Al was ik soms heel streng voor mezelf, Mirjam was er altijd om te helpen en soms ook even binnen de lijntjes los te laten.... Mirjam heeft mijn enorm goed geholpen. Samen hebben we mijn doel bereikt. Al was ik soms heel streng voor mezelf, Mirjam was er altijd om te helpen en soms ook even binnen de lijntjes los te laten. Ze luistert naar wat je zegt en helpt je waar nodig. Echt een topper!

Goede begeleiding,vriendelijk en geeft je een vertrouwd/veilig gevoel.

Thea Bouwman

Bij deze manier van afvallen voel ik mij super prettig, en de begeleiding is top

Heel fijne consulten gehad met vele tips, spiegeling en inzicht over keuzes en gedrag.

Esther helpt je goed met haar persoonlijke begeleiding en staat altijd voor je klaar. Ze maakt tijd voor je vrij en geeft passend advies. En heeft altijd een luisterend oor

Met behulp van Caroline heb ik een hele prettige kennismaking gehad met de producten van het 1:1 dieet. De tips, het meedenken over het toepassen in de praktijk, het meeleven in mindere perioden,... Met behulp van Caroline heb ik een hele prettige kennismaking gehad met de producten van het 1:1 dieet. De tips, het meedenken over het toepassen in de praktijk, het meeleven in mindere perioden, het motiveren en het vieren van successen heb ik als heel fijn en warm ervaren.

jose van Gemert

De begeleiding als zeer prettig ervaren. Begripvol en stimulerend om je doel te bereiken. Iemand die weet waar ze het over heeft en je vol enthousiasme helpt je doel te bereiken. Kan het iedereen... De begeleiding als zeer prettig ervaren. Begripvol en stimulerend om je doel te bereiken. Iemand die weet waar ze het over heeft en je vol enthousiasme helpt je doel te bereiken. Kan het iedereen aanraden !

Saskia is altijd vriendelijk, neemt de tijd voor je en zoekt mee naar de meest passende manier om af te vallen. Bovendien heeft ze veel humor en is het gezellig.

In het verleden ben ik al eens geweldig begeleid door Marsha. Hierdoor ben ik, ondanks mijn verhuizen, toch weer naar haar toe gegaan. Ik voelde me gehoord, begrepen en gesteund. Ik zou iedereen... In het verleden ben ik al eens geweldig begeleid door Marsha. Hierdoor ben ik, ondanks mijn verhuizen, toch weer naar haar toe gegaan. Ik voelde me gehoord, begrepen en gesteund. Ik zou iedereen aanraden om bij Marsha aan te kloppen voor begeleiding. Ontzettend leuke vrouw die echt naar je luistert en meedenkt.