Ik ben al verschillende keren bij Ans geweest om af te vallen. Ans is een super coach en steunt je heel goed! Kom zeker nog een keer terug.
Voel mij beter dan voor het dieet.
Maaike
Na mijn 2e zwangerschap werd mij al snel duidelijk dat de kilos bleven plakken. Zelf van alles geprobeerd en toch de stap gezet om het 1 to 1 diet te volgen. Een simpel dieet met duidelijke...Na mijn 2e zwangerschap werd mij al snel duidelijk dat de kilos bleven plakken. Zelf van alles geprobeerd en toch de stap gezet om het 1 to 1 diet te volgen. Een simpel dieet met duidelijke richtlijnen. En een topcoach die me door de moeilijke dingen sleept. Erica veroordeelt niet, ze spreekt vanuit eigen ervaring en heeft empathisch vermogen. Ik voel me prettig bij mijn coach en hoop onder haar begeleiding nog een heel eind te komen!
Ondanks terug bij af ga ik toch weer opnieuw beginnen
Ik ben erg blij met wat ik bereikt heb. Had al veel verschillende diëten geprobeerd en toch steeds lukte het niet. Maar met de hulp van Simone is het me gelukt. Als ik het even moeilijk had dan kon...Ik ben erg blij met wat ik bereikt heb. Had al veel verschillende diëten geprobeerd en toch steeds lukte het niet. Maar met de hulp van Simone is het me gelukt. Als ik het even moeilijk had dan kon ik haar altijd een berichtje sturen. Ze heeft me gemotiveerd en gestimuleerd om vol te houden. Het was niet altijd makkelijk maar nu ik er op terug kijk ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Super trots op mijzelf. Maar ook op Simone want zij staat altijd voor je klaar is echt je stok achter de deur en die had ik echt nodig..
Merel geeft een hele fijne begeleiding. Ze laat je in je waarde en begeleidt je waar nodig. Ook is ze heel attent en geeft je een seintje als je bijna te laat bent om je producten te bestellen. Iets...Merel geeft een hele fijne begeleiding. Ze laat je in je waarde en begeleidt je waar nodig. Ook is ze heel attent en geeft je een seintje als je bijna te laat bent om je producten te bestellen. Iets wat heel handig is als moeder van drie kleine kids. En bovenal is Merel altijd vrolijk en vriendelijk.
Willeke Rienties
Super fijn dieet vooral nu je naast de producten vanaf het begin erbij mag blijven eten. Vind het echt een aanrader. En je heb natuurlijk supersnel resultaat van je inspanning.
Marieke Krabbenborg
Enorm tevreden over 1 op 1 en zeker over Joyce! Enthousiast, duidelijk, en super behulpzaam. Altijd bereid om mee te denken en goed bereikbaar. Echt als enorm prettig ervaren!
Word elke week goed en vriendelijk geholpen. Elke vraag of probleem die ik ervaar word goed op ingespeeld.