Ik ben heel blij met dit dieet omdat het makkelijk is vol te houden. Ik voel me fitter en blijf makkelijker op gewicht

Ik ben super blij met deze begeleiding! Erica luistert goed naar je wensen over wat betreft het afvallen. Ook zijn de producten lekker en makkelijk te maken

Wiranda Stam

Annerieke is een enorm enthousiaste vrouw die je met kennis en kunde begeleidt naar je doel. Een nuchtere gezellige vrouw. Echt fijn en een goede stok achter de deur. De producten zijn kostbaar maar... Annerieke is een enorm enthousiaste vrouw die je met kennis en kunde begeleidt naar je doel. Een nuchtere gezellige vrouw. Echt fijn en een goede stok achter de deur. De producten zijn kostbaar maar het resultaat is het waard!

Super tevreden met mijn coach!

Ik ben zeer tevreden met erica!!!!
Het was ook samen staan we sterk,ze is een coach die het positieve eruit haalt om je doel te bereiken.
Ik ben blij met het resultaat en ga genieten van...
Ik ben zeer tevreden met erica!!!!
Ik ben blij met het resultaat en ga genieten van mijn nieuwe ik

Goede begeleiding zeker een aanrader!!

Het was niet altijd even makkelijk. Vooral de weekenden was soms afzien maar dmv de coaching en motiverende pep-talks kon ik het volhouden en heb ik mijn doel bereikt.

Ik kan bij haar mij zelf zijn
Dat is heel belangrijk anders kun je je niet eerlijk opstellen
Bij annerieke hoort vallen en opstaan erbij en dat is fijn

Judith Schouten

Ik ben erg tevreden over 1 op 1 Dieet, coach en resultaat