Resultaat was prima. Volhouden is lastiger

Anne Fockema Andreae

Mijn ervaring met 1:1 en speciaal met Ilona is zeer positief. We doen dit echt samen. Als je serieus bent over je gezondheid dan heb je een coach als Ilona nodig om je lichaam en het process te... Mijn ervaring met 1:1 en speciaal met Ilona is zeer positief. We doen dit echt samen. Als je serieus bent over je gezondheid dan heb je een coach als Ilona nodig om je lichaam en het process te begrijpen, vol te houden en als sparringpartner als het nodig is. Net als bij sportcoaches is een voedingscoach onmisbaar en feitelijk nog belangrijker omdat wat we eten en drinken enorme invloed heeft op onze fysieke en mentale gesteldheid.

Makkelijke manier om snel af te vallen!

Goede begeleiding, super producten , perfecte communicatie met empathisch vermogen en begrijp. Goed resultaat behaald en behouden.
Top samenwerking, klasse ?

Wouter Hanhart

Aan de hand van Anita was het gemakkelijk om resultaat te bereiken. Het aantal kilos wat ik af wilde vallen is bereikt. Zit nu inf stabiliseringsfase.

Silvina Fratantoni

Anita is the best dietist and always available. She listens and takes care of people, she is patient and helps. I am 100% trusting her. Super happy

Anita is een hele fijne coach en weet precies wat je nodig hebt om je resultaat te bereiken. Zij is de goede en fijne stok achter de deur!

Yvonne

Ik heb de professionele benadering van de consulente als erg plezierig en waardevol ervaren voor het behalen van mijn doel.