Ontzettend fijne begeleiding van Charlotte, ook al heb je een mindere week ze kan je altijd weer de goede richting op motiveren.
Deborah Klinkien
Ben tot nu toe blij met het behaalde resultaat. En krijg van Tamara boes goede begeleiding.
Een fijne begeleiding gehad van Ceciel! Het doel is niet gehaald, maar toch blij met het resultaat!
Roy Kattenpoel Oude Heerink
Hij neemt de tijd voor je, denkt goed mee en geeft duidelijk zijn mening en advies
Vind het fijn dat je tussendoor gewoon kunt bellen om te wegen ook al gaat er een paar maand over heen ,en ik kom eerder weer terug als mijn gewicht weer iets toe neemt omdat je dan net dat steuntje...Vind het fijn dat je tussendoor gewoon kunt bellen om te wegen ook al gaat er een paar maand over heen ,en ik kom eerder weer terug als mijn gewicht weer iets toe neemt omdat je dan net dat steuntje in de rug nodig hebt,dan word je weer goed geholpen.
Ik vond het erg fijn bij Anita en als ik weer ga begonnen, kom ik zeer zeker weer bij Anita terug! ?
IK HEB MIJN STREEFGEWICHT GEHAALD,.... ALLEEN IS HET MOEILIJK MET DE WINTERMAANDEN INCLUSIEF MIJN INJECTIES (KNIE) DEZE TE BEHOUDEN MAAR IK DOE MIJN BEST! VANDAAR DAT IK TOCH IEDERE KEER WEER TERUG...IK HEB MIJN STREEFGEWICHT GEHAALD,.... ALLEEN IS HET MOEILIJK MET DE WINTERMAANDEN INCLUSIEF MIJN INJECTIES (KNIE) DEZE TE BEHOUDEN MAAR IK DOE MIJN BEST! VANDAAR DAT IK TOCH IEDERE KEER WEER TERUG GA IN FEBR/MRT VOOR EEN ONDERHOUDJE. DAT WERKT VOOR MIJ HET BEST.
Karin Linders
Anita is een zeer vriendelijke vrouw. Zeer inlevend en ervaren. Goed bereikbaar en snel met afspraken maken. Ze is een topper. Bedankt voor alles.