Leen is iemand die wanneer het eens iets moeilijker gaat je terug op het juiste pad weet te brengen. Steeds weet ze mij op te peppen en goede moed in te spreken. Ze is een supercoach. Ze is een...Leen is iemand die wanneer het eens iets moeilijker gaat je terug op het juiste pad weet te brengen. Steeds weet ze mij op te peppen en goede moed in te spreken. Ze is een supercoach. Ze is een enorme steun wanneer het even iets minder goed gaat.
Ik ben erg tevreden met het dieet! Prijna is erg lief en de producten zijn ook super makkelijk om te maken en of mee te nemen, en ook nog eens best wel lekker! Het gaat tot nu toe super goed en mijn...Ik ben erg tevreden met het dieet! Prijna is erg lief en de producten zijn ook super makkelijk om te maken en of mee te nemen, en ook nog eens best wel lekker! Het gaat tot nu toe super goed en mijn tot nu toe behaalde resultaat ben ik erg tevreden over :) Dit geeft mij ook motivatie om door te gaan en ik voel me ook zoveel meer mijzelf! Dit dieet is echt een top keuze waar ik nog steeds achter sta ??
Natasja was nog maar net begonnen als consulent, maar ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Niet alleen omdat ik de indruk heb dat ze weet waar over ze praat, zij is tenslotte ook...Natasja was nog maar net begonnen als consulent, maar ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Niet alleen omdat ik de indruk heb dat ze weet waar over ze praat, zij is tenslotte ook ervaringsdeskundige, maar ook omdat ze samen met mij de voor mij juiste aanpak probeerde te vinden. Met uitstekend resultaat! De producten zelf zijn er in zo veel soorten en smaken dat er voor elk wel wat wils bij zit.
Sallina Prins
Met een doel voor ogen aan het proces begonnen van afvallen. Structureel contact hebben met consulent maakte dat ik in mijn flow bleef van motivatie en stimulatie.Zonder begeleiding en coaching was...Met een doel voor ogen aan het proces begonnen van afvallen. Structureel contact hebben met consulent maakte dat ik in mijn flow bleef van motivatie en stimulatie.Zonder begeleiding en coaching was het mij niet gelukt om mij doel (vrij snel) te bereiken. Na het behalen van mijn doel, maar na een vakantie een lichtelijke terugval ervoer in het toenemen van mijn gewicht, kon ik weer terugvallen op mijn consulent. Zonder hinder kon ik snel bij haar terecht om mij weer te helpen om in mijn flow te komen.
Sallina Prins
Kristel van t Hul
Anneke leeft erg goed mee en denkt mee in wat goed is voor jou als persoon. Geeft complimenten en helpt structuur aanbrengen in bewuste keuzes. Is altijd goed bereikbaar voor vragen.
Ben erg tevreden over de dienstverlening. Zou kunnen zijn dat ik e.e.a. gemist heb, maar mis wel regelmatig(er) vernieuwende produkten qua smaak. Er is genoeg, maar blijvend veranderen is niet...Ben erg tevreden over de dienstverlening. Zou kunnen zijn dat ik e.e.a. gemist heb, maar mis wel regelmatig(er) vernieuwende produkten qua smaak. Er is genoeg, maar blijvend veranderen is niet verkeerd denk ik.
Justine Bongers
Ik ben super tevreden met mijn behaalde resultaat tot nu toe en de begeleiding van Saskia!
Nancy Vuijst
Ik had nooit verwacht dat dit iets voor mij zou zijn.. Ik ben blij met het resultaat en hoe ik mij voel..
Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik krijg van Saskia. De producten zijn lekker en het dieet is prima vol te houden.
Esther den Engelsman
Samen met Natasjas begeleiding kwam ik erachter dat t niet om de kilos verlies gaat maar om meer water te drinken en gezonder te eten. Hierdoor voelde ik mij gezonder. En besef ik mij dat t gaat om...Samen met Natasjas begeleiding kwam ik erachter dat t niet om de kilos verlies gaat maar om meer water te drinken en gezonder te eten. Hierdoor voelde ik mij gezonder. En besef ik mij dat t gaat om de inwendige gezondheid. Minder hoofdpijn en opgeblazen gevoel verdween.