Jeroen is echt een coach die luisteren en zeker niet oordeelt. Dank voor je coaching en de fijne gesprekken.
Ik ben erg tevreden over mijn resultaten en vond het dieet goed te doen. Over mijn begeleiding ben ik ook erg tevreden.
Ik heb de coaching van Jeroen als zeer prettig ervaren en hij heeft me een aantal inzichten gegeven waar ik ik nu ook wat mee kan doen na het stoppen met het 1 op 1 dieet.
Jeanette Dorenberg
Zeer goede coach ,altijd goed te bereiken en vriendelijk erg tevreden met het resultaat!!
Het was een goede maar soms lastige tijd maar door Jolanda Karsten kon ik weer door tot dit mooie resultaat
Joyce is echt een top consulent en ze is heel enthousiast en gedreven.
Vriendelijk, benaderbaar, snelle service, fijne producten, viel snel af maar ook eigen inzet is nodig
Leon Janson
Ik ben zeer tevreden, ik ben een lastige eter. Krijg zeer goed advies
Ans van der Vlugt is een TOP coach, de methode is gemakkelijk vol te houden en smakelijke vervangers.
Wij zijn super tevreden over de begeleiding die we hebben gehad bij Ans. We zijn allebei flink afgevallen en voelen ons weer heerlijk in ons vel. Dit dieet is goed vol te houden door de...Wij zijn super tevreden over de begeleiding die we hebben gehad bij Ans. We zijn allebei flink afgevallen en voelen ons weer heerlijk in ons vel. Dit dieet is goed vol te houden door de verschillende stappen die je kan volgen.. wij zijn echt heel blij met het resultaat en raden het dus ook iedereen aan die ook vecht met de overtollige kilos. Wij kunnen nu allebei mooi stralen op onze bruiloft binnenkort! Nogmaals bedankt lieve Ans.