Super tevreden over mijn consulente, altijd liefdevol gezellig eerlijk en steunt altijd!
Julietta de Bruijn
Ik had zonder Brenda nooit dit resultaat kunnen bereiken . Ze is deskundig en weet je altijd weer te motiveren.. Altijd vriendelijk en een luisterend oor en ze antwoordt ook snel als je tussendoor...Ik had zonder Brenda nooit dit resultaat kunnen bereiken . Ze is deskundig en weet je altijd weer te motiveren.. Altijd vriendelijk en een luisterend oor en ze antwoordt ook snel als je tussendoor een vraag hebt of het even niet ziet zitten , Fijn om een stok achter de deur te hebben dit dieet werkt echt . Zeker met een goede begeleiding daar hangt en staat het mee . Zo blij met het resultaat!
Ik ben tevreden hoe het nu gaat en de momenten dat het wat minder gaat is Karin er om je hier weer door heen te slepen.
Tanja van der Peijl
De begeleiding van Bertine, samen met de supermakkelijke en smaakvolle producten maken dit dieet een absoluut succes. Mocht ik in de toekomst weer wat kilootjes kwijt willen, weet ik waar ik kan...De begeleiding van Bertine, samen met de supermakkelijke en smaakvolle producten maken dit dieet een absoluut succes. Mocht ik in de toekomst weer wat kilootjes kwijt willen, weet ik waar ik kan aankloppen!
Linda Kloen- van Schijndel
Amy is deskundig, leeft erg mee en weet precies het juiste te zeggen om je te motiveren.
Bertine is een lieve, deskundige begeleidster die je met kleine dingen zoals een lief berichtje of een kaartje altijd weet te motiveren. Ik vind het wel jammer dat de 500 lijn gaat verdwijnen...Bertine is een lieve, deskundige begeleidster die je met kleine dingen zoals een lief berichtje of een kaartje altijd weet te motiveren. Ik vind het wel jammer dat de 500 lijn gaat verdwijnen aangezien ik die Shakes het lekkerst vind. De andere zijn romiger en vind ik persoonlijk minder lekker. Ook zou ik graag meer variaties in de drank poeders zien. Watermeloen is echt heel lekker maar wordt dan vervangen. Juist die er ook in houden voor meer keus! Dit stimuleert juist mensen zoals ik die te weinig drinken.
Het is een duidelijk dieet. De begeleiding is super fijn en voel me goed in me nieuwe lijf.
J. J. Peters
Vriendelijk, laagdrempelig, deskundig en makkelijk bereikbaar. Ik vond de gesprekken en informatie / motivatie wat kort. En de producten zijn uiteindelijk natuurlijk niet zo gezond als vers / echt...Vriendelijk, laagdrempelig, deskundig en makkelijk bereikbaar. Ik vond de gesprekken en informatie / motivatie wat kort. En de producten zijn uiteindelijk natuurlijk niet zo gezond als vers / echt eten. Maar voor mij was het even een goede kickstart / boost om gezonder en magerder te gaan eten.