Jammer dat er voor mensenndie het minder hebbe geen betaal krediet is

Fonny begeleidende mijn perfect. Maar helaas reageert mijn lichaam nu anders op het programma/ product dan 10 jaar geleden.
Toen viel ik namelijk wel heel veel af ,en nu niets.

Gerard Hogelink

Afvallen , wat een raar woord en wat betekende het voor mij als zwaarlijvige? een dieet opzoeken wat werkt en een goede begeleiding in de vorm van Marielle. Het 1 op 1 dieet, daarvan zag ik... Afvallen , wat een raar woord en wat betekende het voor mij als zwaarlijvige? een dieet opzoeken wat werkt en een goede begeleiding in de vorm van Marielle. Het 1 op 1 dieet, daarvan zag ik advertenties voorbij komen en op een bepaald moment contact opgenomen nadat ik haar verhaal had gelezen . De wilskracht en de uitstraling in haar verhaal deed mij beseffen het roer moest om! Als consulente is ze ruimhartig in het meedenken en stimuleren van het volgen van je dieet. Ook als het soms ff niet meezit kon ik een beroep op haar doen, Ook al was het telefonisch of via een berichtje . Toch het persoonlijk contact 1 x in de week was een moment van wegen en succes dat er weer was afgevallen. Een persoonlijk higfive moment en dat, gaf aan haar empathie en inlevingsvermogen naar haar klant. Nu voor mij mijn persoonlijk doel is bereikt en mijn gewicht op het gewenst hoogte is heb ik afscheid kunnen nemen ,met de leer mijn eigen eten te kunnen bereiden ,wat ik kan eten zodat ik niet direct bang hoef te worden terug te vallen in mijn gewicht. Tijd voor nieuwe kleding waarin ik nu wel een kont in heb, hierom hebben we vaak gelachen , als ik zei, mijn kont is weg. Ook mag ik als ik dat wil altijd weer een beroep op haar doen als het ff niet loopt. Een dikke pluim voor deze dame en een aanbeveling waard , Bedankt.

Lieke Schepers

Voordat ik aan het 1 op 1 dieet begon had ik nooit verwacht dat ik mijn streefgewicht daadwerkelijk zou behalen. Mariëlle heeft mij laten inzien dat mijn streven echt wel reëel was en heeft mij... Voordat ik aan het 1 op 1 dieet begon had ik nooit verwacht dat ik mijn streefgewicht daadwerkelijk zou behalen. Mariëlle heeft mij laten inzien dat mijn streven echt wel reëel was en heeft mij gemotiveerd om door te zetten. Dankzij de deskundige hulp van Mariëlle zit ik lekkerder in mijn vel en voel ik mij energieker en zelfverzekerder.

Lekkere producten en veel variatie. Je hoeft niet na te denken bij dit dieet. Fijne aan de consulent was dat ze niet kijkt naar de cijfers op de weegschaal maar wanneer je het uiterlijk hebt wat bij... Lekkere producten en veel variatie. Je hoeft niet na te denken bij dit dieet. Fijne aan de consulent was dat ze niet kijkt naar de cijfers op de weegschaal maar wanneer je het uiterlijk hebt wat bij je past.

Ellen Reukers

Het is goed vol te houden en veel variatie. Eerste dagen was het erg pittig maar nu is het goed. Het word een soort van levenstijl. Ik denk dat als ik van de shakes af ben het erg ga missen.

Erica Lankveld

Karin is een empathisch persoon.
Niet met je mee pratend, maar duidelijk en eerlijk.
Karin is een empathisch persoon.
Niet met je mee pratend, maar duidelijk en eerlijk.
Ze is zeer deskundig wellicht uit eigen ervaring, dit maakt dat er totaal geen drempel is tussen klant en diëtist .

Ingrid Koolen

De wekelijkse weegmomenten, eenvoudige maaltijden en hart onder de riem + goede tips van Trudy hebben mij ontzettend goed geholpen mijn gewenste resultaat te bereiken!

Fonny is een goede en vriendelijke coach. Zij stimuleert mij om vol te blijven houden en mijn doel te bereiken.

Ik ben super blij dat ik dit resultaat heb mogen behalen met het 1:1 dieet. Lia is een super leuke coach!