Methode werkt voor mij erg goed, het stappenplan is bijzonder overzichtelijk. Grote variëteit aan producten, die het hongergevoel gedurende de dag volledig wegnemen. Wekelijkse consult is...Methode werkt voor mij erg goed, het stappenplan is bijzonder overzichtelijk. Grote variëteit aan producten, die het hongergevoel gedurende de dag volledig wegnemen. Wekelijkse consult is ongedwongen, Astrid is zeer betrokken en deskundig. Gedurende het hele traject veel tips gekregen. Een aanrader!!
Fijne consulente die je weet te stimuleren. Het is redelijk goed vol te houden en het resultaat was goed.
Ik ben tevreden met het resultaat! :)
Er wordt uitgebreid tijd voor je genomen.
Bianca Josen
Goed dieet, waar je echt leert de denkbeeldige knop om te zetten. Het is zeker niet goedkoop, dus sta wel achter je beslissing. Het heeft mij echt heel goed gedaan.
B
Fonny is een warme, lieve vrouw die veel om haar cliënten geeft.
Ik ben deskundig , meelevend en professioneel geholpen. Aanrader dus!
Goede begeleiding, lekker en gevarieerd producten en elke week val je iets af daardoor blijf je gemotiveerd.
Fonny vind ik geweldig. Zonder haar had ik dit nooit bereikt. Over het product ben ik minder enthousiast omdat dit minder goed bij mij past.