Goed product, eenvoudig en smaakvol. Fijn contact met consulent en denkt met je mee.
Caroline Stricker
Je bent een geweldig persoon! Ik was graag bij je en was ook heel blij met je begeleiding en bereikbaarheid
Andrea van Vugt
Franky stelt zich zeer serieus op in zijn begeleiding en luistert heel goed naar je verhaal. De appjes die hij tussendoor stuurt om te informeren hoe het gaat motiveren je extra. Hij geeft je het...Franky stelt zich zeer serieus op in zijn begeleiding en luistert heel goed naar je verhaal. De appjes die hij tussendoor stuurt om te informeren hoe het gaat motiveren je extra. Hij geeft je het gevoel dat je welkom bent en oordeelt niet. Daardoor ontstaat er een hele open sfeer waarin je vooral jezelf kunt zijn.
Suus
Super coach Kevin sleept mij er elke keer doorheen. Even een dipje en hij denkt mee. De producten zijn in elke stap goed te combineren met mijn levenstijl en ik val er goed op af.
Monique Peeters
Mede door de motivatie van Janina heb ik mijn streefgewicht bereikt. Zonder haar positieve inbreng en luisterend oor was het me nooit gelukt. Ze staat altijd voor je klaar, ook op de mindere...Mede door de motivatie van Janina heb ik mijn streefgewicht bereikt. Zonder haar positieve inbreng en luisterend oor was het me nooit gelukt. Ze staat altijd voor je klaar, ook op de mindere momenten. Ze is een topper!!
Angena Hiralal
Al vanaf het eerste telefoongesprek met Kevin, voelde ik een goede klik en samen met hem ben ik dit avontuur aangegaan. Het verliep allemaal soepel en ik zat er lekker in! Toen brak het Corona virus...Al vanaf het eerste telefoongesprek met Kevin, voelde ik een goede klik en samen met hem ben ik dit avontuur aangegaan. Het verliep allemaal soepel en ik zat er lekker in! Toen brak het Corona virus uit en was ik best bang dat mijn Cambridge avontuur hierdoor ten einde zou komen, maar Kevin is een TOPPER! Ook tijdens het Corona virus heeft hij ons contact nauw onderhouden en werden de Cambridge producten zelfs THUIS BEZORGD! Ben je op zoek naar een aardig, begripvol, empatisch, geduldig, en goede coach? Dan ben je bij Kevin aan het juiste adres!
Ineke Verkaik
Het blijft een kwestie van doorzettingsvermogen en zelfdiscipline ook met dit dieet. Maar het resultaat is geweldig en goed vol te houden. Stap 0 zou geschrapt moeten worden. Niet vol te houden en...Het blijft een kwestie van doorzettingsvermogen en zelfdiscipline ook met dit dieet. Maar het resultaat is geweldig en goed vol te houden. Stap 0 zou geschrapt moeten worden. Niet vol te houden en volgens mij niet gezond voor je. In de andere stappen val je prima af. Wellicht ietsjes minder snel, maar het gaat erom dat je je levensstijl gaat veranderen.
Fijne en persoonlijke begeleiding en tips. Op afspraak maar als het nodig is ook tussendoor telefonisch.
Ik ben heel tevreden over Mireille hoe ze de begeleiding heeft opgepakt tijdens deze corona crisis. Ik vind het 1:1 dieet goed vol te houden, ben nog steeds gemotiveerd om door te gaan
Prima vol te houden en Karin weet me telkens weer te motiveren zodat elke week er wéér voor wil gaan. Ze weet waar ze over praat en dat is fijn.