Fijne consulent. Erg vriendelijk, ten tijden mogen bellen of appen. En het resultaat van een goede week mag er zijn!
Lydia Hennekes
Het was hoogtijd om wat kilo’s kwijt te raken . Na echt alles al geprobeerd te hebben met als resultaat een giga yo-yo effect Na iemand gesproken te hebben die veel was afgevallen een...Het was hoogtijd om wat kilo’s kwijt te raken . Na echt alles al geprobeerd te hebben met als resultaat een giga yo-yo effect Na iemand gesproken te hebben die veel was afgevallen een afspraak gemaakt De eerste 2 weken ging het heel snel en daarna ging het heel geleidelijk Mijn andere waarden gingen ook echt super vooruit zoals bloeddruk en cholesterol en suiker Ik voel me super fit Schommel nog een beetje tussen een halve kilo Ellen heeft me echt super begeleiding gegeven, vooral als het even niet zo goed ging wist ze me altijd weer te motiveren Ik ben zo blij met het bereikte resultaat voel me weer fit en jaren jonger
In het begin had ik mijn twijfels bij het dieet, maar na een paar weken werd dit al snel anders. Het afvallen ging goed, hiervoor had ik een voedingsschema elders gevolgd en bleef ik hangen op een...In het begin had ik mijn twijfels bij het dieet, maar na een paar weken werd dit al snel anders. Het afvallen ging goed, hiervoor had ik een voedingsschema elders gevolgd en bleef ik hangen op een bepaald gewicht. Het afvallen ging nu goed en kreeg al snel positieve reacties. Verder vond ik de begeleiding erg goed, wanneer ik het even niet zag zitten kreeg ik een opbeurend appje van Klaasje. Ik heb mijn doel bereikt, erg blij mee. Ook na het behalen van mijn doel geef ik nu nog wekelijks mijn gewicht door aan Klaasje, dit ervaar ik als zeer fijn. Nog even een stok achter de deur. Al met al is het me erg goed bevallen. De kosten wegen op tegen mijn behaalde doel.
Judith van Toorn
Veel gevarieerde producten die zeker smakelijk zijn. Vind de prijs wel aan de hoge kant helaas. Maar ik heb wel al goed resultaat bereikt in 7 wkn tijd. Dus voor mij een top keuze geweest om dit te...Veel gevarieerde producten die zeker smakelijk zijn. Vind de prijs wel aan de hoge kant helaas. Maar ik heb wel al goed resultaat bereikt in 7 wkn tijd. Dus voor mij een top keuze geweest om dit te gaan doen. ??
Ik had nooit eerder n dieet gevolgd. Toch na n motiverend gesprek met mijn coach de stoute schoenen aangetrokken. Resultaat is erg positief. Coach reageert direct op vragen of onzekerheden! Op dit...Ik had nooit eerder n dieet gevolgd. Toch na n motiverend gesprek met mijn coach de stoute schoenen aangetrokken. Resultaat is erg positief. Coach reageert direct op vragen of onzekerheden! Op dit moment geen op of aanmerkingen!
Geen bijzinderheden, gewoon heel tevreden
Peter van Oostenbrugge
Super goede begeleiding
Sanne Mulder - van t Hoff
Met Chantal afvallen was geweldig. Iets meer variatie in de repen zou fijn zijn
Emmy Zuijderduijn
Geduld en deskundigheid, brede kennis van dieetgerelateerde zaken zoals emoties, psyche, maar ook tips voor lekkere recepten. En eindeloos geduld. Maar ook aanspreken op eigen verantwoordelijkheid...Geduld en deskundigheid, brede kennis van dieetgerelateerde zaken zoals emoties, psyche, maar ook tips voor lekkere recepten. En eindeloos geduld. Maar ook aanspreken op eigen verantwoordelijkheid en afspraken. Een complete begeleiding.
Het dieet is makkelijk te doen EN de stok achter de deur om elke week te wegen is fijn. En je kan na het bereiken van je doel op afspraak blijven komen om op gewicht te blijven of onderhoud te doen