Wendy

Ik volg dit dieet nu weer sinds een buren out, ben al zeer tevreden over de behaalde resultaten, maar we zijn er nog lang niet.
Ben pas net begonnen en zit nu nog in de kick of.
Maar ik...
Ben pas net begonnen en zit nu nog in de kick of.
Maar ik heb dit eerder gevolgd en weet dat er prachtige resultaten uit gaan komen. Helaas door de buren out ben ik veel gaan snoepen, nu de buren out voorbij is gaan we ook weer aan een gezond gewicht werken!

Christa Scherpenzeel

Ik ben zeer tevreden over Marianne!! Wat een lieve dame, ze neemt de tijd voor je en luistert naar je. Als het even wat minder gaat dan weet Marianne je weer op te peppen en de juiste woorden tegen... Ik ben zeer tevreden over Marianne!! Wat een lieve dame, ze neemt de tijd voor je en luistert naar je. Als het even wat minder gaat dan weet Marianne je weer op te peppen en de juiste woorden tegen je te zeggen.

Fijn, duidelijk en goed geholpen. Joyce geeft je soms net dat extra zetje. Heel fijn. Na afbouwen het vol houden vind ik lastiger maar zelfs dan kan ik haar bereiken

Monique Pover

In een woord top. Vooral in deze periode doen jeroen en bianca er alles aan om je te begeleiden niks is hun teveel
Toppers

Nienke

Ik heb alle vertrouwen in Bertine La consulent. Ze is motiverend en houdt je in de gaten. heeft een luisterend oor en kennis waar ik op vertrouw. Ik ben erg blij met mijn keuze voor haar te gaan en... Ik heb alle vertrouwen in Bertine La consulent. Ze is motiverend en houdt je in de gaten. heeft een luisterend oor en kennis waar ik op vertrouw. Ik ben erg blij met mijn keuze voor haar te gaan en met het resultaat so far. Dankjewel Bertine. We zijn er nog niet, maar gaan er zeker komen met jou!!

Luka van Commenee

Nooit gedacht dat ik mijn streef gewicht kon bereiken en op gewicht kon blijven!
Maar dankzij de fijne, professionele en vriendelijke hulp van Petra is dit meer dan gelukt! En o wat was ik in de opbouwfase bang om weer aan te komen. Petra heeft me geholpen weer vertrouwen te krijgen in mijn eigen lijf! Nu al langere tijd klaar met het dieet en nog altijd stabiel. Dankjewel Petra voor je support!

Lianne Pekel

Samen met klaasje is deze manier van het veranderen van je eetgewoonte een heuse reis, ze staat altijd klaar met adviezen, en als je dan een keer een mindere week hebt gehad en je je schuldig voelt,... Samen met klaasje is deze manier van het veranderen van je eetgewoonte een heuse reis, ze staat altijd klaar met adviezen, en als je dan een keer een mindere week hebt gehad en je je schuldig voelt, dan weet zij je er een andere kijk op te geven zodat je het makkelijker volhoud en niet schuldig voelt.
Ik ben gewoon vol lof over haar, en raad het echt aan om een afspraak met haar te maken.

Cor Roverts

Allereerst zeer tevreden met het behalen van de resultaten en de coaching om samen een eet schema te maken om zo best mogelijk en belangrijk alle voedingsstoffen en vitaminen en mineralen binnen te... Allereerst zeer tevreden met het behalen van de resultaten en de coaching om samen een eet schema te maken om zo best mogelijk en belangrijk alle voedingsstoffen en vitaminen en mineralen binnen te krijgen👍
Ook zijn de shakes en repen heerlijk!
Vanaf 6 januari gestart en zeer tevreden over de resultaten😉

Ik ervaar de consulten prettig er worden fijne adviezen gegeven. Ook is het fijn dat er veel inlevingsvermogen terugkomt bij de consulten.

Nienke Mulder - van Hebel

Ik ben zeer tevreden met mijn resultaat maar helemaal over mijn consulente Mariëlle! Ze was een super steun en hielp je altijd. Topper!