Volg sinds eind september 2019 het 1 : 1 diet met Mariëlle, ben tot nu toe super tevreden over het resultaat. Door de deskundigheid en (eigen) ervaring van Mariëlle heb ik mijzelf altijd erg...Volg sinds eind september 2019 het 1 : 1 diet met Mariëlle, ben tot nu toe super tevreden over het resultaat. Door de deskundigheid en (eigen) ervaring van Mariëlle heb ik mijzelf altijd erg welkom gevoeld in de praktijk. Je kunt haar altijd bellen, appen of mailen met vragen, dat is erg prettig.. ze staat altijd voor je klaar en je kunt haar alles vragen!
Wat een positieve ervaring is dit. Het is fijn dat er iemand met je meedenkt en advies geeft om er zo voor te zorgen dat jij je doel kunt behalen. Binnen afzienbare tijd is het echt mogelijk je...Wat een positieve ervaring is dit. Het is fijn dat er iemand met je meedenkt en advies geeft om er zo voor te zorgen dat jij je doel kunt behalen. Binnen afzienbare tijd is het echt mogelijk je leefstijl te veranderen. Waar een wil is is een weg.
Voel me nu stukken beter in mijn vel ... kleding zit weer veel lekkerder en dat is ook heel belangrijk ... En die chocolade pakjes zijn zoooooo lekker dus ga daar sowieso mee door als ik helemaal...Voel me nu stukken beter in mijn vel ... kleding zit weer veel lekkerder en dat is ook heel belangrijk ... En die chocolade pakjes zijn zoooooo lekker dus ga daar sowieso mee door als ik helemaal klaar ben ... een topper van een consulente gehad .. dikke pluim 👍💪
Dit dieet paste perfect bij mij... Zonder het gevoel te hebben er eg veel moeite voor te moeten doen (en veel te moeten laten staan), heb ik redelijk eenvoudig mijn doel weten te bereiken! Mijn...Dit dieet paste perfect bij mij... Zonder het gevoel te hebben er eg veel moeite voor te moeten doen (en veel te moeten laten staan), heb ik redelijk eenvoudig mijn doel weten te bereiken! Mijn eerste streefgewicht heb ik zelfs nog (behoorlijk) naar beneden kunnen bijstellen! En met wat een fantastische begeleiding van Marieke! Hele goede adviezen, erg fijne (en gezellige) gesprekken en een SUPER nacontrole! Bedankt daarvoor!
Ab van Beek
Het geeft mij nieuwe inzichten in de voeding en heb daar baad bij.
Mariëlle heeft mij super goed geholpen om mijn doel te bereiken. Ze is erg vriendelijk en behulpzaam en staat altijd voor je klaar. Top begeleiding!
Bertine is echt top!!!
Jeroen Mulder
Zeer goede tijd gehad! Goede begeleiding en coaching! Telkens wanneer je even weer dat zetje in de rug nodig was kon ik bij mn consulent terecht. En! Doel bereikt! Super resultaat! Energie weer...Zeer goede tijd gehad! Goede begeleiding en coaching! Telkens wanneer je even weer dat zetje in de rug nodig was kon ik bij mn consulent terecht. En! Doel bereikt! Super resultaat! Energie weer terug en weer helemaal fit. Zonder het 1:1 dieet en zonder de uitstekende begeleiding was mij dit niet gelukt.
Goede begeleiding door de coach. Het was best pittig soms maar stond altijd klaar voor mij. Heel belangrijk was met opbouw van het eten dat daar veel aandacht voor was en hoe dit toe te passen is na...Goede begeleiding door de coach. Het was best pittig soms maar stond altijd klaar voor mij. Heel belangrijk was met opbouw van het eten dat daar veel aandacht voor was en hoe dit toe te passen is na 1 to 1 periode.
Reden dat ik ben gestopt waren de feestdagen. Inmiddels een Tia tje gehad en nu helemaal gesopt . Zit wel op de sportschool inmiddels.