Renee Melissen

Helemaal top

Albertine van Nistelrooij

Ik ben zeer blij met m’n consulente, ze leert me met al m’n opstakels om te gaan. Ze zal nooit verwijtend reageren maar altijd motiverend! Super fijn

Ik raad iedereen aan om dit dieet te volgen en zeker bij Monique

Niets is te veel.....ze staat altijd voor me klaar, ook op moeilijke momenten. Zeer flexibel in het maken of verschuiven van afspraken. Top!

Miranda Hop

Ben erg blij, nu 3 weken bezig en alles gaat goed. Verlies kilos en voel me top. Saskia helpt en staat voor je klaar. Ook in het weekend en savonds kan je haar bereiken. Blij met de genomen stap!

Cathy

Ik heb een top begeleiding gehad bij Jeroen. Hij was vriendelijk, empathisch en probeerde altijd mee te denken.
Wanneer ik er even doorheen zat (want ja, het gaat met vallen en opstaan) was hij altijd bereikbaar en gaf me een gevoel dat ik alles bij hem kwijt kon.

Consulente Lucia heel goed , kan zich goed inleven geeft adviezen , en heeft overal oplossingen voor, toch lekker eten en daarbij afvallen Prima !

Stephan Peters

Ik lig op koers naar mijn streefgewicht, afvallen is een lastig proces, daarom ben ik blij met mijn consulente die mij snapt en mij iedere keer weer de positieve kracht geeft om door te gaan ook al... Ik lig op koers naar mijn streefgewicht, afvallen is een lastig proces, daarom ben ik blij met mijn consulente die mij snapt en mij iedere keer weer de positieve kracht geeft om door te gaan ook al zijn de stapjes soms klein, ze blijft een positieve invloed op je uit oefenen.

Ronald

Jeroen heeft goede tips ook als het even tegen zit.
Helpt je mee om te werken aan een schema wat bij je past.