Perfect geholpen om mij weer op t goede pad te brengen. Super meedenkend en vriendelijk

Ik heb voor Patty gekozen omdat ze meer doet als alleen je te helpen afvallen. Ze heeft mij anders leren eten en geeft mij veel tips waardoor ik al een flink aantal kilo’s ben kwijtgeraakt. De... Ik heb voor Patty gekozen omdat ze meer doet als alleen je te helpen afvallen. Ze heeft mij anders leren eten en geeft mij veel tips waardoor ik al een flink aantal kilo’s ben kwijtgeraakt. De producten van Cambridge zijn lekker en de begeleiding van Patty is heel goed.

Melissa Proost

Goede begeleiding, luisterend oor. Stimuleer je in het afvallen. Juiste begeleiding

Alex Nijveld

Prima vol te houden dieet. Perfecte begeleiding. ????

Rineke

Patty is echt deskundig, geduldig en denkt op alle mogelijke manieren met je mee! Ze weet veel over voedsel en kruiden mocht je klachten hebben. Dat vind ik erg prettig. Soms ben ik te hard voor... Patty is echt deskundig, geduldig en denkt op alle mogelijke manieren met je mee! Ze weet veel over voedsel en kruiden mocht je klachten hebben. Dat vind ik erg prettig. Soms ben ik te hard voor mezelf maar dat weet ze altijd weer positief om te buigen! Waardoor je weer energie krijgt om je probleem aan te pakken.

Jaren geleden Cambridge gedaan bij iemand anders in Groningen. Die verkocht alleen producten en gaf geen begeleiding. Bij Marscha beland je in een warm nest! Topper!

De combinatie van begeleiding en de producten hebben het voor mij mogelijk gemaakt mijn doel te bereiken.

Erg vriendelijk en een luisterend oor, wat in de meeste gevallen al de helft van het werk doet :)

Weet er veel van en geeft goede adviesen

Ik ben heel gelukkig en blij dat ik de stap genomen heb.
Mede dankzij de begeleiding en steun van Rachelle lukt het me om op moeilijke momenten toch gemotiveerd te worden om vol te houden