Ik had het geluk een fijne consulente te hebben die naar je luistert, mij motiveerde ondanks het feit dat het maar om weinig kilos ging. Trudy bedankt, voor mij een top! Consulente!
Ik ga het niet meer volgen. Inmiddels zijn de kilos er weer gewoon terug bij
Producten zijn prima. Jeanine kan je motiveren en in beweging krijgen, ook als het even niet lekker gaat. Ze leeft mee en staat altijd voor je klaar. Ik vind haar begeleiding top!
Het heeft me verrast hoe makkelijk het gegaan is. De producten zijn echt heel erg lekker en daardoor is het allemaal heel makkelijk vol te houden. Het is fijn om regelmatig even een contact met je...Het heeft me verrast hoe makkelijk het gegaan is. De producten zijn echt heel erg lekker en daardoor is het allemaal heel makkelijk vol te houden. Het is fijn om regelmatig even een contact met je coach te hebben want dat werkt bij mij als een hele goede stok achter de deur. Kortom....echt top!
Het goede van Cambridge vind ik dat ze je begeleiden bij op een goede en gezonde manier eten. De consulent houd je niet langer dan nodig is aan de produkten, om toch maar veel te...Het goede van Cambridge vind ik dat ze je begeleiden bij op een goede en gezonde manier eten. De consulent houd je niet langer dan nodig is aan de produkten, om toch maar veel te verkopen, maar stimuleert zelfs afbouw van de producten. Dat geeft mij een positief gevoel.
Super lieve vrouw. Denkt mee, nooit veroordelend
Ingrid van Beurden
Jeanine, je bent een geweldig mens! Je bent er altijd voor me en geeft goede adviezen.
Cambridge is goed te volgen, nu met het stappenplan nog veel beter.
Corina Brussee
Een heel deskundige en vriendelijke dame. Producten staat ze geheel achter en geeft goede adviezen. Het werkt ook écht!
Lief, zorgzaam, luisterend oor, deskundig staat altijd klaar voor wat dan ook. Er is altijd een oplossing als je het even niet zit zitten.