Cambridge is het dieet dat én altijd werkt, mits je de knop hebt omgezet. Én tevens is dit het enige dieet waarbij ik me niet ‘zielig’ voel omdat ik ‘moet’ lijnen. Je bepaalt zelf hoe streng je voor...Cambridge is het dieet dat én altijd werkt, mits je de knop hebt omgezet. Én tevens is dit het enige dieet waarbij ik me niet ‘zielig’ voel omdat ik ‘moet’ lijnen. Je bepaalt zelf hoe streng je voor jezelf bent.
Marianne Kloosterman
Gemakkelijk te volgen Stappenplan icm met de begeleiding van Susan Vrolijk boven verwachting behaalde resultaten bereikt! Streefgewicht is nabij, echter hoop ik op het behalen van mn ideaal...Gemakkelijk te volgen Stappenplan icm met de begeleiding van Susan Vrolijk boven verwachting behaalde resultaten bereikt! Streefgewicht is nabij, echter hoop ik op het behalen van mn ideaal gewicht.... dat gaat mbv Susan zeker lukken! Zeer tevreden klant!
Jeanette van Gils-Baan
Fijne manier om af te vallen...
De maaltijdvervangers zijn heerlijk bijna jammer dat ik moest afbouwen. Zou best 1 product de rest van mijn leven willen gebruiken.
Hennie Liem
Super begeleiding kan niet beter
Fantastische begeleiding en prima producten
Joanna Boeren
Je bent een super lieve vrouw en ik ben heel blij met je steun! Heel erg bedankt voor alles!
Edith van Otter van Loon
Het is heerlijk om door Janine begeleid te worden haar lieve aanpak geeft je extra motivatie!
Sabrina Donkers
Jeaninne is heel erg vriendelijk en behulpzaam, het voelt al gelijk heel erg vertrouwd en ik kan met alles bij haar terecht. Ze weet waarover ze het heeft en deelt haar kennis graag met je.Jeaninne is heel erg vriendelijk en behulpzaam, het voelt al gelijk heel erg vertrouwd en ik kan met alles bij haar terecht. Ze weet waarover ze het heeft en deelt haar kennis graag met je. In een woord top begeleiding!