Kitty is een zeer vriendelijke vrouw ,vakbekwaam en heeft goede tips om op gewicht te blijven .Ik zou haar zeker aanbevelen .
Karin Poel
Fijn programma Wat bij mij erg goed werkt, en elke maand gezellig om even bij te kletsen!!!!
Geen oordeel, vooral begrip ????????
Ik vind dat het heel makkelijk gaat en het is ook nog goed om te doen
Renske Soijer- Koree
Super producten
W.
Dewi is als Cambridge Consulent erg betrokken, meelevend, enthousiast en helpt je om je doel te bereiken. Ze kijkt hierbij ook wat het beste bij je past en ze kijkt eveneens naar je leefstijl/wijze....Dewi is als Cambridge Consulent erg betrokken, meelevend, enthousiast en helpt je om je doel te bereiken. Ze kijkt hierbij ook wat het beste bij je past en ze kijkt eveneens naar je leefstijl/wijze. Je kan haar altijd bereiken, ook als het even niet zo goed gaat, of als je iets wilt vragen. Dat vind ik ontzettend fijn! Ze is altijd bereid om er samen met jou het beste uit te halen, en dat op een zo passend mogelijke manier.
Nanda
Isabelle is een super coach en heeft veel ervaring en deskundigheid. Ze is heel prettig in de omgang en leert je ook goed na het afvaltraject om op gewicht te blijven wat voor mij het...Isabelle is een super coach en heeft veel ervaring en deskundigheid. Ze is heel prettig in de omgang en leert je ook goed na het afvaltraject om op gewicht te blijven wat voor mij het allerbelangrijkst is. Kortom, een topper!
Miranda
Marjolein is een open en meedenkend persoon. Zij denkt in mogelijkheden en luistert goed naar wat je nodig hebt. Is altijd positief. Het dieet, de repen shakes ed zijn nog lekker ook. Dus...Marjolein is een open en meedenkend persoon. Zij denkt in mogelijkheden en luistert goed naar wat je nodig hebt. Is altijd positief. Het dieet, de repen shakes ed zijn nog lekker ook. Dus volhouden is helemaal niet zo moeilijk als ik van te voren dacht.
Early Kippuw
Ilona is een top coach. Begrijpt mijn probleem en adviseert en stimuleert om de Cambridge filosofie te volgen. Ik kan haar, naast de weegmomenten en besprekingen, dag en nacht whappen en krijg ook...Ilona is een top coach. Begrijpt mijn probleem en adviseert en stimuleert om de Cambridge filosofie te volgen. Ik kan haar, naast de weegmomenten en besprekingen, dag en nacht whappen en krijg ook direrct antwoord op mijn vragen.
Een echte topper die ook vanuit haar ervaring bij de overheid inzake wisseldiensten, hele goede adviezen kan geven. Een echte ervaringsdeskundige.