Super geholpen weet goed af over alle producten . Weet wat was best voor mij om mij te helpen mijn doel te halen altijd beschikbaar flexibel met afspraak
Goede en fijne begeleiding. Jammer dat ik via deze survey bericht kreeg dat de beleiding afgerond wordt.
Karin Brandts
Zou het zo weer overdoen , ging lekker.
Corrina Wassenaar
Helemaal top begeleiding producten resultaat Stukje persoonlijke aandacht
Elsbeth Sonnega
Heel tevreden met de begeleiding en het resultaat! Goede adviezen gekregen. Heel persoonlijk en fijn contact gehad. Voelde meteen vertrouwt. Dank!!
Andy Tuite
Super uitleg hoe alles in het werking gaat welke producten Best bij mij past altijd breekbaar vriendelijk overall top
Nathalie Dijkhuizen
Ik vind Ilona een heel fijne consulent. Als ik weer bij haar geweest ben dan voel ik me altijd positief en heb echt zin om mijn doel te behalen. Ze moedigt je aan, geef complimenten en het...Ik vind Ilona een heel fijne consulent. Als ik weer bij haar geweest ben dan voel ik me altijd positief en heb echt zin om mijn doel te behalen. Ze moedigt je aan, geef complimenten en het vertrouwen dat het je echt gaat lukken. Helemaal blij mee!
Mariska de Pagter
Heel blij hiermee, werkt en gaat me makkelijk af . Zeker met de vriendelijk stok achter de deur .
Annemarie van Oene
Een fantastisch dieet, wat goed is te combineren zowel thuis als op het werk.! Zou het iedereen aanraden!
Agnes Netten
Ilse is streng doch rechtvaardig, als je even scheef ik pakte ze je er weer bij.