Ik vond de samenwerking en het inlevingsvermogen van Ans heel fijn.
Cambridge heeft hele fijne en lekkere producten en er is veel keus. De consulenten zijn goed opgeleid en weten veel over de producten en gezondheid.
Prima leuke enthousiaste begeleiding
Tjakien Fokkes
Ik ben erg tevreden en blij met de begeleiding van Ilse. De producten bevallen erg goed en het programma is goed vol te houden. Ik voel mij goed en energiek en ben erg tevreden met het resultaat tot...Ik ben erg tevreden en blij met de begeleiding van Ilse. De producten bevallen erg goed en het programma is goed vol te houden. Ik voel mij goed en energiek en ben erg tevreden met het resultaat tot nu toe.
Fijne begeleiding, , ben nu gestopt, maar is zeker laagdrempelig om toch terug te gaan voor een nieuwe afspraak.
Ilse motiveerd je om foor te gaan
Gezellige coach bij wie je je verhaal kwijt kan en met eventuele tips komt. Tevens zijn de producten goed.
Bij Ilse krijg je fijne begeleiding en ze kijkt meer dan alleen naar het gewicht . Ze steunt je goed en weet je weer te motiveren als het even niet lukt . Ilse weet welke producten Het beste bij je...Bij Ilse krijg je fijne begeleiding en ze kijkt meer dan alleen naar het gewicht . Ze steunt je goed en weet je weer te motiveren als het even niet lukt . Ilse weet welke producten Het beste bij je passen .
Goede begeleiding als eerste en de producten bevallen mij prima. En ik heb een goede klik met ilse dat scheelt ook heel veel die motiveert mij enorm en daar ben ik erg blij om.