Vriendelijk en toch weet ze je te stimuleren om het vol te houden. Door verhuizing in Adam moeten stoppen en helaas heb ik niet meer die lieve stok achter de deur. Met de nieuwe consulente total...Vriendelijk en toch weet ze je te stimuleren om het vol te houden. Door verhuizing in Adam moeten stoppen en helaas heb ik niet meer die lieve stok achter de deur. Met de nieuwe consulente total geen click en ben al snel afgehaakt.
Sandra Koning - Rijkhoff
Fonney is een kanjer. Jammer dat ikzelf zo zwak ben en het niet vol kan houden ook al zou ik mij en haar dit resultaat zo gunnen. Ik kom na de vakantie gewoon weer bij haar terug om het goed op...Fonney is een kanjer. Jammer dat ikzelf zo zwak ben en het niet vol kan houden ook al zou ik mij en haar dit resultaat zo gunnen. Ik kom na de vakantie gewoon weer bij haar terug om het goed op te pakken en het weer te proberen . Ik raad Fonney hij iedereen aan als consulent want je bent altijd welkom bij haar
Super begeleiding, staat altijd voor je klaar, denkt mee wat handig is in jou situatie. Vriendelijke en meelevend
Miranda Hermans
Ilona is een hele fijne coach. De begeleiding is heel goed Vooral in moeilijke fases geeft ze extra aandacht waar nodig. Ze luistert goed naar de behoefte van de klant. Haar praktijkruimte ziet er...Ilona is een hele fijne coach. De begeleiding is heel goed Vooral in moeilijke fases geeft ze extra aandacht waar nodig. Ze luistert goed naar de behoefte van de klant. Haar praktijkruimte ziet er ook top uit. Bij ieder weegmoment altijd een gezellig praatje met wat te drinken. Ik ben erg tevreden over Cambridge maar vooral over deze coach!
Makkelijk te behalen resultaat. Leuke begeleiding en lekkere producten.
Dorien Neuteboom
Super motivator. Altijd vriendelijk en begripvol.
Ronald Jansen
Heel prettig het enthousiasme, vrolijkheid het is altijd een klein feestje om te komen wegen al zijn de resultaten niet altijd zo als ik wil maar ga met een positief gevoel weg om er weer vol voor...Heel prettig het enthousiasme, vrolijkheid het is altijd een klein feestje om te komen wegen al zijn de resultaten niet altijd zo als ik wil maar ga met een positief gevoel weg om er weer vol voor te gaan.
Tjon Jaw Chong
Het beste dieet dat bij mij heeft gewerkt. En Marika is een heel fijn mens om je te begeleiden
Saskia
Marika is een ongelofelijk enthousiaste en lieve vrouw. Zelfs met dipjes weet ze je te motiveren. Als ik ooit weer zou beginnen ga ik zeker naar haar terug. De cb producten smaken veruit beter dan...Marika is een ongelofelijk enthousiaste en lieve vrouw. Zelfs met dipjes weet ze je te motiveren. Als ik ooit weer zou beginnen ga ik zeker naar haar terug. De cb producten smaken veruit beter dan de andere soortgelijke aanbieders.
Hylke Homan
Er zijn veel meer punten die meespelen bij mijn cijfer ter beoordeling. Naast begeleiding heeft resultaat natuurlijk ook een grote rol gespeeld. Monique is niet alleen vriendelijk, maar ook...Er zijn veel meer punten die meespelen bij mijn cijfer ter beoordeling. Naast begeleiding heeft resultaat natuurlijk ook een grote rol gespeeld. Monique is niet alleen vriendelijk, maar ook empathisch, competent, denkt mee en is gewoon een leuk mens waar ik wekelijks graag naar toe ga (ongeacht resultaat ;) )