Ben erg tevreden hoe het afgelopen half jaar gegaan is . Het is snel gegaan voor me gevoel en dag is een goed teken en heb me levenstijl kwa voeding totaal veranderd naar een gezonde manier...Ben erg tevreden hoe het afgelopen half jaar gegaan is . Het is snel gegaan voor me gevoel en dag is een goed teken en heb me levenstijl kwa voeding totaal veranderd naar een gezonde manier van leven. Ik voel me beter in je vel en kan weer in de spiegel kijken en maatjes kleiner draven ! Maar belangerijkste is dat me gezondheid vooruit is gegaan en me mentaal 100% beter voel met de hulp van Prijna.
Yolanda Dam
Top tijd gehad met hele goede resultaten. Zodra ik weer begin ga ik zeker terug naar Diana Engelman.
Hartstikke lieve vrouw die je enorm motiveert om je doel te behalen. Topper!
Ondanks een weerstand voor afvallen met Shakes , toch een afspraak gemaakt met Nanda. Ik was al vaker afgevallen maar helaas geen blijvend resultaat. Ik zocht vooral steun bij het afvallen en dan...Ondanks een weerstand voor afvallen met Shakes , toch een afspraak gemaakt met Nanda. Ik was al vaker afgevallen maar helaas geen blijvend resultaat. Ik zocht vooral steun bij het afvallen en dan toewerken naar een verantwoord eetpatroon. Nanda begreep mij en heeft mij bij de hand genomen. Ik vind haar een prettige consulente met begrip voor alle situaties. Voel mij begrepen en ze stimuleert mij in het traject. Erg blij mee. En de shakes bevallen mij prima.
Lilian Bakker
Ik ben superblij met mijn coach prijna! Mede door haar heb ik mijn doel kunnen behalen en is het afvallen geen straf, maar een goede en fijne periode! Iedere week kijk ik er juist naar uit om...Ik ben superblij met mijn coach prijna! Mede door haar heb ik mijn doel kunnen behalen en is het afvallen geen straf, maar een goede en fijne periode! Iedere week kijk ik er juist naar uit om naar haar te komen en is het zo fijn dat er weer minder kg op de weegschaal staat. Als het wat minder gaat, is zij begripvol en geeft zij mij de juiste handvatten om weer de motivatie door te pakken. Daarbij zijn de producten heerlijk en erg gemakkelijk, waardoor het goed vol te houden is, zelfs naar een jaar!
Daan
De begeleiding van Brenda is super. Haar enthousiasme is een boost als je het zwaar hebt. Je hebt weken met ups & downs maar zij zorgt ervoor dat je iedere keer met een goed gevoel weg gaat en weer...De begeleiding van Brenda is super. Haar enthousiasme is een boost als je het zwaar hebt. Je hebt weken met ups & downs maar zij zorgt ervoor dat je iedere keer met een goed gevoel weg gaat en weer de drive hebt voor de aankomende week. Omdat ik het zelf moeilijk vind om een dieet vol te houden en gemotiveerd te blijven ben ik super blij met de ervaring die Brenda heeft en natuurlijk vind ik Brenda als persoon geweldig. Dit draagt zeker bij aan de motivatie! Ik zou haar zeker aanraden aan anderen.
Ramona
Nanda is een geweldige consulente. Ze neemt je serieus, luistert goed naar je, denkt met je mee, motiveert je als je moeilijk hebt en komt met hele goeie tips. Hierdoor heb je het gevoel...Nanda is een geweldige consulente. Ze neemt je serieus, luistert goed naar je, denkt met je mee, motiveert je als je moeilijk hebt en komt met hele goeie tips. Hierdoor heb je het gevoel dat je het samen doet en niet alleen. Daarom krijgt ze van mij een 10!
Jolanda van Boekel
Een goed resultaalt behaalt na 4maanden, erg blij mee. Marjolein is een leuke spontaane coach waar je je goed op je gemakt voelt en zo nodig even de spiegel voor houdt als het moet ;-)
Bij Nanda kun je altijd terecht voor vragen of gewoon even een ondersteuning als het en keer even niet lekker gaat. Het is heel fijn dat ze tussendoor contact houd, ik vindt de begeleiding...Bij Nanda kun je altijd terecht voor vragen of gewoon even een ondersteuning als het en keer even niet lekker gaat. Het is heel fijn dat ze tussendoor contact houd, ik vindt de begeleiding heel fijn, zeker een aanrader om naar toe te gaan.
Liana van Beesten
Wilma helpt mij op positieve, stimulerende wijze en ik kan altijd bij haar terecht. Daarnaast is Wilma direct en weet je wat je aan haar hebt. Dit vind ik erg prettig!