Prettig in omgang, vriendelijkheid, luisterend oor, kennis, goeie tips
Sjarai Werkman
Wilma helpt je niet alleen met je doel bereiken, maar ook met de evt emotionele achtergrond die achter het te zwaar zijn zit. Elke afspraak krijg je weer een boost van haar om weer verder te gaan....Wilma helpt je niet alleen met je doel bereiken, maar ook met de evt emotionele achtergrond die achter het te zwaar zijn zit. Elke afspraak krijg je weer een boost van haar om weer verder te gaan. Ze neemt de tijd voor je en ziet ook echt jou. Geweldige lieve vrouw!!
Linda Mabelis
Graag zo doorgaan
Als mensen mij vragen waarom ik naar Fonny dan zeg ik: Voor mijn gezondheid! Fonny bemoedigd mij als ik het moeilijk heb en zij juicht mij toe als ik goed doe. Fonny vind het...Als mensen mij vragen waarom ik naar Fonny dan zeg ik: Voor mijn gezondheid! Fonny bemoedigd mij als ik het moeilijk heb en zij juicht mij toe als ik goed doe. Fonny vind het belangrijk dat ik gezond eet, niet dat ik Cambridge producten koop.
De begeleiding en het geduld van Fonnie waren voor mij heel belangrijk,
Gerda
Voel me prettig bij Fonny al gaat het niet weet ze je op een positieve manier weer op te peppen
Marianne Moorlag
Fonny is een geweldige vrouw, luistert aandachtig naar je. Ze heeft altijd tijd voor je en neemt ook de tijd voor je. En ze helpt je met je valkuilen. Verder is Fonny heel...Fonny is een geweldige vrouw, luistert aandachtig naar je. Ze heeft altijd tijd voor je en neemt ook de tijd voor je. En ze helpt je met je valkuilen. Verder is Fonny heel vriendelijk, begripvol en ze is ook superlief. Gewoon een Topper!!
Fonny is behalve een fijne en professionele coach ook een enorm empatisch mens.
Ik ben het afgelopen jaar zo fijn begeleid. Het is niet altijd gemakkelijk geweest.
Bedankt voor de fijne tijd.
Het is onwijs goed gegaan. Ben blij met het resultaat en de goede begeleiding. Super bedankt voor alles Prijna!!!