Robertino Somohardjo

Tijd voor de klant en weten waarover hi j praat. Op de juiste momenten de gesprekken aangaan en goede motivator.

Magaly Lopez

Behulpzaam en vriendelijke coach die vast beradend is om je doel te kunnen behalen

Ik ben echt heel blij met Franky. Ik bespreek de momenten dat ik het moeilijk heb en hij staat me dan bij. Reageert altijd super snel waardoor ik me echt gesteund voel. Hij helpt me naar bewustere... Ik ben echt heel blij met Franky. Ik bespreek de momenten dat ik het moeilijk heb en hij staat me dan bij. Reageert altijd super snel waardoor ik me echt gesteund voel. Hij helpt me naar bewustere en gezonder keuzes.

Goede coaching ook erg vriendelijk en weet wat hij doet.

Kim

Goede begeleiding vind ik erg belangrijk. En die kreeg ik van mijn consulent. Altijd bereikbaar en mocht alles vragen wanneer ik wou. Handig! Alles werd goed uitgelegd.

Prima vol te houden, makkelijk in gebruik, duidelijke informatie en tips tijdens begeleiding

Hilda Huisman

In juni 2016 besloot ik dat het tijd werd om ook aan mijn fysieke gezondheid iets te gaan doen. En daarom heb ik contact opgenomen met Fennie Mennega, Cambridge Weight Plan consulente in Veendam.... In juni 2016 besloot ik dat het tijd werd om ook aan mijn fysieke gezondheid iets te gaan doen. En daarom heb ik contact opgenomen met Fennie Mennega, Cambridge Weight Plan consulente in Veendam. Zij heeft me eerst rustig uitgelegd wat Cambridge Weight Plan inhoudt. Ik ben begonnen in Stap 4. Dat was goed te doen. Door het enthousiasme van Fennie, de producten van CWP en mijn eigen motivatie is het me gelukt om mijn gewenste gewicht te behalen en te behouden. Ik ben blij dat ik nu in een kleinere kledingmaat pas. Bovendien voel ik me nu fitter en zit ik beter in mijn vel. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet en me dit zelf heb gegund.

Diana Wongsotaroeno

Super kerel, kan zich inleven

Met plezier heb ik het Cambridge Weight Plan gevolgd. Heb niet het idee gehad dat er telkens iemand met n stok achter de deur op me stond te wachten. Integendeel, als het even niet meezat, werd ik... Met plezier heb ik het Cambridge Weight Plan gevolgd. Heb niet het idee gehad dat er telkens iemand met n stok achter de deur op me stond te wachten. Integendeel, als het even niet meezat, werd ik op een plezierige manier weer op het juiste spoor gezet.
Ook de producten zijn prettig om te gebruiken! Voor mij was dit een goede manier om mijn probleem aan te pakken.

Ik zal het Cambridge Weight Plan dan ook zeker aan eenieder aanbevelen die met hetzelfde probleem kampt.

Zo blij met het resultaat..
Ik voel me weer mezelf. Ik durf weer met mijn kinderen naar het zwembad..