Geweldige en vriendelijke begeleiding met een fantastisch resultaat. Dank Pauline ????
Luuk Muller
Top begeleiding, doel snel bereikt
Fijne begeleiding op maat, er wordt rekening gehouden met mijn werksituatie.
Brenda de Winter
Isabelle is een topper! voelde mij meteen op mijn gemak bij haar, goede fijne begeleiding, kan altijd bij Isabelle terecht, als je ervoor open staat en de strijd aan wilt gaan ben je hier zeker aan...Isabelle is een topper! voelde mij meteen op mijn gemak bij haar, goede fijne begeleiding, kan altijd bij Isabelle terecht, als je ervoor open staat en de strijd aan wilt gaan ben je hier zeker aan het goede adres! Succes!!!
coby remkes
Ik heb het zeer goed ervaren goede begelijking goede producten goede uitleg ik ben zeer tevreden over alles
Mirjam Kroft
Ik ben blij met Jeannete en het dieet, Elke x als het niet lukt weet zij mij te motiveren
Astrid van der Pol
Ik vind de begeleiding erg goed. Isabelle is zowel deskundig als hartelijk en meelevend. Dat motiveert mij enorm.
Janneke Kateman
Super duidelijk en effectief dieet. Goede professionele begeleiding van Anke. Voelt je goed aan...motiveerd.. stimuleerd en is erg vriendelijk!!!