Fijne begeleiding en erg laagdrempelig/ toegankelijk

Makkelijk te volgen, fijne begeleiding die ook begrijpt dat je niet altijd aan het schema kunt/wilt houden als je eens een gezellig feestje hebt.

Gerda Schouten

Echt een dikke 10 ze heeft mijn heel goed geholpen en nog de smaken zijn goed heb 1 favoriet dat is kersaardbei je krijgt zeer goed advies super blij mee

Leonie Poortvliet

Wat een fijne tijd heb ik gehad bij Linda! Voor mij voor het eerst met het stappenplan, maar Linda heeft me hier veel vertrouwen in gegeven. Dat ik echt mocht eten naast de producten. Daarnaast vele... Wat een fijne tijd heb ik gehad bij Linda! Voor mij voor het eerst met het stappenplan, maar Linda heeft me hier veel vertrouwen in gegeven. Dat ik echt mocht eten naast de producten. Daarnaast vele tips mogen ontvangen over de verschillende soorten voeding en heel fijn samen nagedacht over de opbouw bij een vakantie in het midden van het traject en opnieuw aan het einde. Nu even een pauze ingelast vanwege persoonlijke redenen, maar na de zomer weer terug voor de laatste kilos. Maar nu al zo blij met wat ik met de hulp van Linda nu al bereikt hebt (al 3/4 van mijn doel behaald in een periode die ik zelf niet voor mogelijk had gehouden).
En door het stappenplan ook vertrouwen in de toekomst en het vasthouden van mijn gewicht.

Ik ben nu iets meer dan een maand bezig onder begeleiding van Aleida in Borne en het gaat heel goed. Ik ben blij met de resultaten die ik al behaald heb en zeker nog ga behalen. Ik heb nog een weg... Ik ben nu iets meer dan een maand bezig onder begeleiding van Aleida in Borne en het gaat heel goed. Ik ben blij met de resultaten die ik al behaald heb en zeker nog ga behalen. Ik heb nog een weg te gaan, maar het begin is er!!

Enorm tevreden

Yvonne de Heus

Ik had gehoopt op een paar kilos eraf, maar dat zijn er veel geworden.Dit omdat Mirjam een topper is in ondersteunen. Bij een dipje weet ze je altijd weer op te peppen. Spontaan en enthousiast,ben... Ik had gehoopt op een paar kilos eraf, maar dat zijn er veel geworden.Dit omdat Mirjam een topper is in ondersteunen. Bij een dipje weet ze je altijd weer op te peppen. Spontaan en enthousiast,ben je Mirjam ! Ik zou iedereen aanbevelen bij jou!

Marten

Ongedwongen contact met Nanda, fijne tips voor het combineren van de producten en onder aan de streep het eerste dieet waar ik me goed aan kon houden, zonder teveel te moeten opgeven. Je leert... Ongedwongen contact met Nanda, fijne tips voor het combineren van de producten en onder aan de streep het eerste dieet waar ik me goed aan kon houden, zonder teveel te moeten opgeven. Je leert daadwerkelijk een nieuwe levensstijl waarin balans tussen fruit, groente, proteïnen en koolhydraten centraal staan. Met de goede adviezen van Nanda kon ik mezelf blijven motiveren om het proces vol te houden.

Ik ben blij met welke snelheid het afvallen gaat. De producten zijn lekker en makkelijk te gebruiken.

Siegfried

Het dieet volg ik bij Nanda in Bussum. Nanda is een professionele en ervaren coach. Je krijgt goede en duidelijke uitleg, adviezen en begeleiding. Ik zeg superfijn! 👍 Groet, Siegfried