Astrid is een geweldig consulent - ze geeft duidelijk uitleg en advies, en is altijd betrokken, vriendelijk, en vooral positief. De 1:1 Diet is verantwoord en is ook makkelijk te volgen en vol te... Astrid is een geweldig consulent - ze geeft duidelijk uitleg en advies, en is altijd betrokken, vriendelijk, en vooral positief. De 1:1 Diet is verantwoord en is ook makkelijk te volgen en vol te houden. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan!

Prima producten en daarmee goed vol te houden. En een fijne coach

Heel blij met de begeleiding van Anja. Doordat dit online kan kunnen we altijd wel een moment vinden om contact te hebben. Dit is erg prettig.

Het dieet is goed te volgen, de uitleg is...

Het dieet is goed te volgen, de uitleg is duidelijk en er zijn voldoende keuzes.

Bij moeilijke momenten helpt Anja mij erdoorheen, heel fijn om die steun te krijgen.

Doron Zwaaf

Je krijgt goede en deskundige begeleiding van Phyline Krukziener waarin je niet alleen naar je streefgewicht geholpen wordt maar ook op een makkelijke en begrijpelijke manier begeleid wordt voor een... Je krijgt goede en deskundige begeleiding van Phyline Krukziener waarin je niet alleen naar je streefgewicht geholpen wordt maar ook op een makkelijke en begrijpelijke manier begeleid wordt voor een leven na 1:1. Dat maakt het een stuk makkelijker om met een goed gevoel de wijde wereld in te gaan met een gezond lichaam. Phyline is zeer benaderbaar en weet je goed te laten omdenken naar een gezondere levensstijl. Ik heb veel van haar geleerd en heb vertrouwen in de toekomst. Wil je goed en gezond afvallen raad ik Phyline Krukziener als 1:1 consulent van harte aan!

Anja is een topper! Deskundig, lief, begripvol en behulpzaam. Zij weet je bij een eventuele off week weer goed te motiveren. Heel blij mee!

Het dieet zelf is zeer overzichtelijk en goed...

Het dieet zelf is zeer overzichtelijk en goed te doen. Daardoor fijne resultaten die een lange adem mede mogelijk maken.

De begeleiding na afloop is straks een goede stok achter de deur om verantwoorde keuzes te kunnen blijven maken.

1:1 is een manier die heel goed bij mij past door de eenvoud van het programma. Het is duidelijk, effectief en ik vind de meeste producten erg lekker! En er is zoveel keuze in producten waardoor het... 1:1 is een manier die heel goed bij mij past door de eenvoud van het programma. Het is duidelijk, effectief en ik vind de meeste producten erg lekker! En er is zoveel keuze in producten waardoor het voor mij niet saai is geworden. Ik ben gezonder en fitter dan ik in 25 jaar ben geweest!

Ik heb vroeger ook het dieet gevolgd met succes.
Ik heb vroeger ook het dieet gevolgd met succes.
Carina’s praktijk is voor mij dicht in de buurt. Deze keer is mijn doel even weer in shape te komen en weer even meer bewustwording wat betreft leefstijl. Ik wil absoluut lniet crashen en of een enorme kwelling met dieten. Het is een dieet wat voor mij heel duidelijk en effectief is. En dat motiveert dus. Lang niet alles van de producten vind ik lekker maar dat is heel persoonlijk Ik ben wel groot fan van de naturelpap en smoothie.

Samen met Carina is het mogelijk een persoonlijk plan op te stellen en een eigen twist te geven aan mijn dieet. Ook is het mogelijk om het dieet vanuit het buitenland te volgen via videobellen. Ik ben heel tevreden over haar deskundigheid, coaching, vriendelijkheid en laagdrempeligheid .Ik kan haar 100% aanraden!

Tessa Sterkenburg

Mijn mooiste verandering is dat ik nu eindelijk resultaat boek! Ik sport 3 tot 4x per week en wandel veel maar qua eten wist ik niet goed hoeveel ik nou moest eten. Nu hoef ik mij alleen aan het... Mijn mooiste verandering is dat ik nu eindelijk resultaat boek! Ik sport 3 tot 4x per week en wandel veel maar qua eten wist ik niet goed hoeveel ik nou moest eten. Nu hoef ik mij alleen aan het schema te houden. Eindelijk zie ik nu ook de resultaten van mijn trainingen, doordat ik nu mijn vetmassa kwijt raak.
Ik was bang dat de producten mij tegen zouden gaan staan, maar niets is minder waar. Vooral de appel-kiwi shake is een traktatie in de ochtend!
Elke week bij Sandra is ook een momentje in de week waar ik naar uit kijk. Ze is de stok achter de deur die echt helpt, ze geeft goede adviezen en ik vind het gewoon heel gezellig!
Dus twijfel niet langer en plan een intake bij een coach in jouw buurt! Doen hé?! ;-)

Margreet Oosthoek

Heb na elk bezoek ondanks dat het even niet lekker gaat het gevoel dat ik er weer tegenaan mag gaan

Sandra Wieringa

Ik heb met Romy een klik en zij is enthousiast en neemt de tijd en aandacht om mij te begeleiden.