Dit dieet is voor mij het hetgene wat alleen resultaat geeft, en de begeleiding en coaching is super,altijd een positieve benadering ook als het minder gaat, en weet dat ik altijd bij Sandra kan...Dit dieet is voor mij het hetgene wat alleen resultaat geeft, en de begeleiding en coaching is super,altijd een positieve benadering ook als het minder gaat, en weet dat ik altijd bij Sandra kan aankloppen voor een weegmoment,kopje koffie of om de voortgang te bespreken en ook als ik het even niet meer onder controle krijg!! Kortom Top Coach!!
Nathalie Kroeske
Ik kende Sandra al via via voordat ze 1:1 coach werd. Toen ik besloot te starten met het 1:1 Diet heb ik geen seconde getwijfeld om Sandra als coach te vragen. Dat in combinatie met het gemak van...Ik kende Sandra al via via voordat ze 1:1 coach werd. Toen ik besloot te starten met het 1:1 Diet heb ik geen seconde getwijfeld om Sandra als coach te vragen. Dat in combinatie met het gemak van het gebruik van de producten, ben ik zeer tevreden :)
Ben uitstekend begeleid door het proces en mijn doel bereikt.
Nvt
Neri Putters
Ik ben zeer tevreden met de tot nu toe behaalde resultaten. Mijn coach Ranoe heeft me enorm ondersteund en gemotiveerd in dit proces. Ik heb mijn doel nog niet bereikt, maar ik weet zeker dat ik...Ik ben zeer tevreden met de tot nu toe behaalde resultaten. Mijn coach Ranoe heeft me enorm ondersteund en gemotiveerd in dit proces. Ik heb mijn doel nog niet bereikt, maar ik weet zeker dat ik het zal bereiken, want ik ben dichterbij dan in het begin.
Ik ben heel blij met de support van Kirsten in het afgelopen half jaar. Samen met haar heb ik mijn gestelde doel bereikt, en meer. Ook nu ik in de laatste stap zoekende ben naar een goede modus...Ik ben heel blij met de support van Kirsten in het afgelopen half jaar. Samen met haar heb ik mijn gestelde doel bereikt, en meer. Ook nu ik in de laatste stap zoekende ben naar een goede modus blijft Kirsten me ondersteunen, en omdat ik dit ook het lastigste deel vind ben ik heel blij met haar feedback en adviezen. Dank dus aan haar en 1:1 diet dat ik mijn figuur terug heb, en een stuk zelfverzekerder door het leven ga.
Jet Groen
Monica heeft me ontzettend goed begeleid, het dieet past ook heel goed bij me, de meeste producten zijn heel erg lekker. Dus zeker geen straf! Ik heb nu weer het gewicht dat ik 30 jaar geleden ook...Monica heeft me ontzettend goed begeleid, het dieet past ook heel goed bij me, de meeste producten zijn heel erg lekker. Dus zeker geen straf! Ik heb nu weer het gewicht dat ik 30 jaar geleden ook had en voel me ook weer minstens 20 jaar jonger. Wandelen, rennen gaat me nu moeiteloos af, geen last meer van m’n knieën. Zelfs mijn internist stond er versteld van en gaf aan dat het een enorme boast is voor mijn gezondheid. Kortom ik ben echt onvoorstelbaar gelukkig nu!
Myrthe Aalderink
Super tevreden met de begeleiding van Babette, lieve vrouw die ontzettend goed helpt en mee denkt. En natuurlijk gezellig om elke week langs te komen voor het wegen evt hulp en nieuwe producten!
Maaltijdvervangers in combinatie met begeleiding werkt voor mij super effectief.
Marcel Koster
Super begeleiding en fijne manier waarbij je zonder poespas het gewenste resultaat kunt halen.