Tania Büchner

Ondanks dat het mij moeite kostte om mijn doel te bereiken, heb ik geen spijt te hebben meegedaan aan dit dieet plan

Vriendelijke en betrokken begeleiding!

Helen Bakker

Monique is empathisch en denkt mee. De producten zijn smaakvol.

Sandra is een topper! Staat naast je en steunt je.

Berry Van Broekhoven

15 kilo afgevallen

Ik ben erg tevreden over het dieet. Het helpt mij enorm om mijn gewichtsdoel te bereiken, ben al 16kg afgevallen. Echter verbaas ik mij wel over hoe veel suiker in de producten zitten.

Gusta Wiersma

Zelfstandig lukte het afvallen gewoon niet meer. Na lang twijfelen contact opgenomen met Marieke, en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Marieke staat altijd klaar met een luisterend oor en... Zelfstandig lukte het afvallen gewoon niet meer. Na lang twijfelen contact opgenomen met Marieke, en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Marieke staat altijd klaar met een luisterend oor en zonder oordeel. Het voelde enorm veilig om deze stap bij haar te zetten. Het wordt nu tijd om de puntjes op de i te zetten maar ben er van overtuigd dat dit gaat lukken onder begeleiding van Marieke!

Chantal IJsebrands

Ik had geen enkele​ twijfel om met het 1 op dieet te beginnen​ omdat ik het​ product al​ kende. Ik wist dat dit mij​ ging helpen​ om mijn extra kilos kwijt​ te raken.​ Het is mij super goed bevallen... Ik had geen enkele​ twijfel om met het 1 op dieet te beginnen​ omdat ik het​ product al​ kende. Ik wist dat dit mij​ ging helpen​ om mijn extra kilos kwijt​ te raken.​ Het is mij super goed bevallen en ben ook bijna bij mijn streefgewicht. Ik ben gelukkig weer​ wat zelfverzekerde en vertrouw weer in mijzelf. Het is fijn om een stok achter de deur te hebben. Het elke week wegen bij Chris. Je moet​ aan de slag, elke week weer.
Het is een goed dieet ik zeg​ Gewoon doen

Tot op heden is mijn verwachting uitgekomen en hoop uiteindelijk mijn doel te behalen.

Na een periode waarin ik niet heel lekker in mijn vel heb gezeten wilde ik ervoor gaan zorgen dat dit wel weer zo zou zijn.
Op ieder vlak ben ik aan mezelf gaan werken, met mijn gewicht als...
Op ieder vlak ben ik aan mezelf gaan werken, met mijn gewicht als einddoel.
En ik moet zeggen dit is gelukt, door de onwijs fijne lieve en meelevende begeleiding van Petra ben ik bijna waar ik wil zijn. En voel ik me weer fijn in mijn eigen lijf. Wat ben ik blij dat ik deze stap ben aangegaan!
Ik zou dan ook iedereen die iets aan zijn kilos of figuur wil doen Petra aanraden, wat een fijne vrouw.