Heel erg tevreden met de coaching bij Monique, door haar kennis en flexibiliteit mijn doel mogen halen!

Erna Rosendaal

Fijne begeleiding en altijd een antwoord op de vele vragen van mij. Steeds motiverend om vol te houden en te denken in oplossingen. Ik ben trots op het resultaat.

Nancy Welten

Heb super goede begeleiding gehad van Ans en het stappenplan werkt top voor mij. Heb daardoor mijn doel bereikt, mede door de goede produkten is het dieet goed vol te houden. Nu werk ik samen met... Heb super goede begeleiding gehad van Ans en het stappenplan werkt top voor mij. Heb daardoor mijn doel bereikt, mede door de goede produkten is het dieet goed vol te houden. Nu werk ik samen met Ans eraan mijn gewicht te behouden.

Bedankt Tineke. Ik vond het fijn om door jouw begeleid te worden, doordat je ervaringsdeskundige bent, kan je goed in mij verplaatsen als het even lastig wordt. Ook je tips en recepten zijn zeeer... Bedankt Tineke. Ik vond het fijn om door jouw begeleid te worden, doordat je ervaringsdeskundige bent, kan je goed in mij verplaatsen als het even lastig wordt. Ook je tips en recepten zijn zeeer nuttig geweest.
De afwisseling van de producten was ook fijn en zijn lekker!

Harrie Kole

Een fijn en gemakkelijk dieet. Echter wel zelf de discipline houden om je hieraan te houden.

Ik ben heel erg tevreden over Ans als coach en de 1:1 methodiek. Echter kwam het moment van verbouwing / verhuizing / corona-maatregelen voor mij verkeerd om me ook goed bezig te houden met... Ik ben heel erg tevreden over Ans als coach en de 1:1 methodiek. Echter kwam het moment van verbouwing / verhuizing / corona-maatregelen voor mij verkeerd om me ook goed bezig te houden met afvallen. Ik wil zeker nog ooit een poging wagen! Goed voornemen voor het nieuwe jaar ;-) De producten zijn lekker, afwisselend en het aanbod is ruim. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

Ik ben heel blij met Susan als consulent! Ik ben nog niet waar ik zijn wil, maar met haar begeleiding heb ik vertrouwen in het proces!

Cor Ducaneaux

Na veel, heel veel twijfel toch begonnen met het 1op1 dieet.
Na een aantal appjes met de consulente die ik (en zij mij ) had uitgekozen gingen we aan de slag.
De uitleg van haar was...
Na veel, heel veel twijfel toch begonnen met het 1op1 dieet.
De uitleg van haar was duidelijk en helder zodat ik uiteindelijk besloot om eraan te beginnen.
Ik moet zeggen de papjes , soepjes, en shakejes vielen qua smaak niet tegen en dat was natuurlijk een meevaller ,omdat ik niet wist wat ik daarvan kon verwachten .
Mijn pakken suiker waarvan ik er (te) veel had werden snel minder en minder en ik begon mij beter en beter te voelen. De wekelijkse momenten bij mijn consulente Valentine waren leuk gezellig en toch ook leerzaam waarbij alles wat ik te vragen had werd beantwoord direct (of een weekje later ).
Nadat ik van 20 pakken zout was verlost kreeg ik een oorkonde waar ik als een kind (van 73 ) zo mee blij was.
inmiddels ben ik nog weer wat kwijt en hebben we de bijna magische grens bereikt . Ik kan iedereen die in deze regio woont deze gezellige maar toch strenge consulente aanbevelen .Ik heb er geen spijt van en ben bijna aan mijn einddoel. Alvast bedankt Valentine van Geest.

Tevreden over begeleiding. Er stond geen druk achter.
Bij feestjes en partijen geen dieet gevolgd. Op een later moment ingehaald, dat was geen probleem.
Binnen het jaar beoogde...
Tevreden over begeleiding. Er stond geen druk achter.
Binnen het jaar beoogde resultaat gehaald.
Indien nodig af en toe weer dieet volgen, maar blijf nu goed op gewicht.

Voel me bij Marieke erg op me gemak, kan met alles en altijd bij haar terecht. Wil zeker met haar in contact blijven.