Marian

Vanaf het begin tot heden super tevreden met de begeleiding van Valentine. Een vrouw met passie voor haar werk, altijd bereikbaar als je haar even nodig hebt, kan je een keer onverwachts niet dan... Vanaf het begin tot heden super tevreden met de begeleiding van Valentine. Een vrouw met passie voor haar werk, altijd bereikbaar als je haar even nodig hebt, kan je een keer onverwachts niet dan doe ze er alles aan om toch een ander tijdstip vrij te maken voor je, een luisterend oor ...en altijd alles op voorraad . Kortom een geweldige coach. Inmiddels bijna mijn doel bereikt, en dan komt er ook een tijd dat ik het echt alleen moet doen ...maar Valentine zal er ook dan altijd voor je zijn !

Jolanda van Lienden

Valentine helpt je echt met alles.

Zou het iedereen aanraden.

Ze leeft met je mee, en geeft je tips en trucks.

Ik zeg doen

Ze is heel attent, vaak krijg je via een berichtje een extra steuntje in de rug. Mirjam is een hele goede begeleidster, ze leeft erg met je mee. Je voelt je erg op je gemak bij haar.
Kortom een deskundige en hele leuke meid.

Voelt goed aan welke stap het beste bij je past. En begeleidt je er heel goed door heen. Zeker de moeite waard om heen te gaan.

Super fijne begeleiding door een deskundige die naar je luistert en begrijpt, Zou het zeker iedereen aanraden.

Joyce

Marieke is een heel fijn ervaringsdeskundige vrouw. Ik kom al bijna 9 jaar bij haar en zou niemand anders willen die mij begeleid.

Rebecca Bouwman

Je word goed begeleid altijd meedenken wat voor jou het beste past. Variëren is iets wat heel fijn is en dat lukt prima met alle producten kortom prima dieet om te volgen.

Fatma Kaya

Ik ben goed begeleid in mijn afval
Proces .
Britt is zeer professioneel en motiverend om door te gaan bij de wat zwakkere periodes
Ik ben zeer tevreden

Mariëlle is een fijne meid, waar je je verhaal aan kwijt kunt. Ze begrijpt je, neemt de tijd voor je. Ook omdat ze de strijd heeft door gemaakt om af tevallen. Voel me eigen en vertrouwd ieder... Mariëlle is een fijne meid, waar je je verhaal aan kwijt kunt. Ze begrijpt je, neemt de tijd voor je. Ook omdat ze de strijd heeft door gemaakt om af tevallen. Voel me eigen en vertrouwd ieder bezoek weer.

Rens Mensink

Een streng dieet (vanaf het begin), later naarmate je voeding wordt uitgebreidt word het makkelijker. Het is een dieet met een erg zichtbaar resultaat, die zelfs een levensgenieter als ik zijn eet... Een streng dieet (vanaf het begin), later naarmate je voeding wordt uitgebreidt word het makkelijker. Het is een dieet met een erg zichtbaar resultaat, die zelfs een levensgenieter als ik zijn eet patroon heeft doen wijzigen.