Trudy

Ben heel tevreden met het bereikte resultaat onder goede en prettige begeleiding van Tineke.
Een aanrader voor iedereen die wil afvallen zonder honger te lijden.

Anita van Erp

SUPERBLIJ met de begeleiding van Tamara en mijn voortgang. Tamara is niet alleen vriendelijk en deskundig, haar enthousiasme en tips zorgen er voor dat ik na mijn weeg moment vol nieuwe ideeën en... SUPERBLIJ met de begeleiding van Tamara en mijn voortgang. Tamara is niet alleen vriendelijk en deskundig, haar enthousiasme en tips zorgen er voor dat ik na mijn weeg moment vol nieuwe ideeën en verder kan. Tamara luistert goed naar je behoeftes, wat er voor zorgt dat je ondersteuning op maat krijgt. Ook van Ruud Vos de praktijk ondersteuner heb ik veel tips gekregen om toe te passen in de sportschool. Deze tips heb ik inmiddels toegepast en ik ben heel blij met het resultaat. Ik ben er nog lang niet, maar ik wel weet is dat ik mij geen betere begeleiding kan wensen. Lieve Tamara en Ruud, ik weet dat ik het afvallen zelf moet doen. Maar door jullie enthousiasme en positieve feedback op mijn vorderingen zorgen er voor dat deze nieuwe levensstijl de beste stap is die ik in tijden heb genomen.

Resultaat bereikt waar ik tevreden mee was ! Aantal keer niet meer zo’n moed om door te gaan, samen met nancy toch doorgezet

Ben zeer tevreden over Tamara, zij is een echte stok achter de deur.

Irma Borst

Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb en door de begeleiding van Tamara je echt gemotiveerd bent en blijft. Zou iedereen Tamara aanraden die wat kilos kwijt wil en een gezonde levensstijl... Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb en door de begeleiding van Tamara je echt gemotiveerd bent en blijft. Zou iedereen Tamara aanraden die wat kilos kwijt wil en een gezonde levensstijl wil krijgen en behouden

William Looijschelder

Na enige aarzeling ben ik toch via 1:1 Dieet aan de gang gegaan met een lifestyle change. Danielle heeft mij enorm goed geholpen door mij te wijzen op waar mijn gewichtstoename vandaan is gekomen.... Na enige aarzeling ben ik toch via 1:1 Dieet aan de gang gegaan met een lifestyle change. Danielle heeft mij enorm goed geholpen door mij te wijzen op waar mijn gewichtstoename vandaan is gekomen. Samen hebben we hieraan gewerkt waar ik tegelijkertijd via de Cambridge producten gewicht heb kunnen reduceren.

Hartelijk dank Danielle, ik ben erg blij met het resultaat!

Amy

Heel erg blij met de begeleiding van Jeroen, fijne consulten en lekker direct. Altijd kunnen appen als ik vragen had, heel fijn.

Judith Kaspers

Ik ben erg blij met het dieet en de begeleiding van Sandra Puttenaar. Ik had deze reset echt nodig. Met alleen gezond eten lukte het niet. De begeleiding en het gemak en eenvoud heeft mij geholpen... Ik ben erg blij met het dieet en de begeleiding van Sandra Puttenaar. Ik had deze reset echt nodig. Met alleen gezond eten lukte het niet. De begeleiding en het gemak en eenvoud heeft mij geholpen om het vol te houden en al een goed resultaat te halen.

Karin is top!, betrokken, lief, vriendelijk en motiverend.

Super tevreden met de coaching van Sandra!

Altijd een luisterend oor en goede tips.
Ook zeer flexibel.

Het is echt een feestje om iedere week naar Sandra te gaan, succes...
Super tevreden met de coaching van Sandra!

Altijd een luisterend oor en goede tips.
Ook zeer flexibel.

Het is echt een feestje om iedere week naar Sandra te gaan, succes te vieren en weer met de nodige motivatie naar huis.

Als het bij iemand lukt dan is het bij Sandra!