Duidelijke uitleg, goede producten, top resultaat en vooral super begeleiding en betrokkenheid! Kan marieke iedereen aanbevelen!
Francien van Lent
Had nooit verwacht dat het zou lukken ben er dus zeer tevreden over. Producten smaken goed en er is heel veel keus
Annemiek Hoppenbrouwers
Ik heb de samenwerking met Danielle als zeer prettig ervaren. Ze is heel deskundig en empathies. Ze heeft mij goed begeleidt bij een proces dat niet heel makkelijk is met al die verleidelijkheden om...Ik heb de samenwerking met Danielle als zeer prettig ervaren. Ze is heel deskundig en empathies. Ze heeft mij goed begeleidt bij een proces dat niet heel makkelijk is met al die verleidelijkheden om je heen. De weegmomenten waren altijd een moment om naar uit te kijken. Wanneer ik weer een terugval zal krijgen, wat ik niet hoop, ga ik weer naar Danielle toe. Het voelde goed en vertrouwd.
Mieke Hannessen
Ben erg tevreden over op de eerste plaats de manier van coachen, de ruimte waar je wordt ontvangen, de producten en het behaalde resultaat. De repen zijn heerlijk maar de prijs aan de hoge kant....Ben erg tevreden over op de eerste plaats de manier van coachen, de ruimte waar je wordt ontvangen, de producten en het behaalde resultaat. De repen zijn heerlijk maar de prijs aan de hoge kant. Voor mij zijn de shakes aan de zoete kant, veel water en ijsklontjes helpt. Al met al prima ervaring en indien nodig weet ik mijn consulente te vinden!
Mattanja van Schoonhoven
Het 1:1 dieet was voor mij geen straf! Ook de begeleiding van mijn consulente was super. Hoe fijn is dat als het iets minder gaat, dat je consulente je begrijpt doordat zij zelf dit...Het 1:1 dieet was voor mij geen straf! Ook de begeleiding van mijn consulente was super. Hoe fijn is dat als het iets minder gaat, dat je consulente je begrijpt doordat zij zelf dit traject ook doorlopen heeft! Ik raad het dieet dan ook iedereen zeer zeker aan. Ik begon als een moekeaan dit dieet, en sluit het af als een dame van 43 jaar,die zeer tevreden is met haar nieuwe ik!!!
Esther van Duijse
Wat een super dieet! ik had hier veel eerder aan moeten beginnen. Als ik van te voren had geweten dat het me zo makkelijk af ging had ik dat ook zeer zeker gedaan. Bij Isabelle Mans moet...Wat een super dieet! ik had hier veel eerder aan moeten beginnen. Als ik van te voren had geweten dat het me zo makkelijk af ging had ik dat ook zeer zeker gedaan. Bij Isabelle Mans moet je zijn als je waarde hecht aan eerlijkheid, flexibiliteit, bereikbaarheid en ze is ook nog eens super meegaand!
Hammie Meuwissen
Ik ben helaas vroeger gestopt omdat ik bij mijn zusje was geweest die kanker heeft. Ik besefte mij toen dat ik mij druk maakte om een paar kilo te zwaar terwijl zij zo ziek is. Hopelijk blijft ze...Ik ben helaas vroeger gestopt omdat ik bij mijn zusje was geweest die kanker heeft. Ik besefte mij toen dat ik mij druk maakte om een paar kilo te zwaar terwijl zij zo ziek is. Hopelijk blijft ze nog lang bij ons en wat het dieet bestraft zal ik het zeker weer oppakken als ik er klaar voor ben. Nancy is een geweldige coach, ze begrijpt je zo goed en daarbij is ze een schat.
Yvonne Muller
De begeleiding door Mirjam van den Boom is echt heel prettig. Bij vragen krijg ik een goede uitleg, en gedurende de periode dat ik nu bezig ben is de aangeboden ondersteuning heel fijn. De slogan...De begeleiding door Mirjam van den Boom is echt heel prettig. Bij vragen krijg ik een goede uitleg, en gedurende de periode dat ik nu bezig ben is de aangeboden ondersteuning heel fijn. De slogan “afvallen doen we samen” is absoluut van toepassing! Op deze manier is afvallen bijna een feestje. De producten zijn smakelijk en de variatie in smaken zorgen er voor dat het geen sleur wordt.
Super tevreden met de begeleiding van Nancy om samen met haar aan mijn doel te werken.