Goede en deskundige begeleiding en een fijn contact met de begeleiding
Ze hebben heel veel producten maar ik lust het jammer...Pauline is een super lieve coach ze luistert altijd naar je en soms als het niet gaat zoals je wilt motiveert ze je! Heel fijn.
Ze hebben heel veel producten maar ik lust het jammer genoeg echt niet. Dus ik at alleen de chocoladereep.
Freek Gerrits
Eerste keer dat ik een dieet heb gevolgd, moest best wel van ver komen maar heb uiteindelijk mijn doel ruim gehaald , met dank aan de coaching van Pauline Rottiné
Jolanda Haverlag-Kraaipoel
Top dieet! Go Nanda!!!!
Mariska Iedema
Het 1:1 dieet is mij prima bevallen, goede begeleiding en als ik het even niet wist kon ik de consulente altijd appen. Ik heb mijn doelstelling behaald en ik kan altijd nog contact opnemen...Het 1:1 dieet is mij prima bevallen, goede begeleiding en als ik het even niet wist kon ik de consulente altijd appen. Ik heb mijn doelstelling behaald en ik kan altijd nog contact opnemen mocht het toch niet goed gaan. Ik ben zeer tevreden met dit dieet en aanbevolen bij anderen.
Jeroen is prettig, coachend en toegankelijk.
Ontzettend tevreden over dit dieet makkelijk,lekker en een hele fijne consulente achter de hand.Iemand die met je mee denkt en waar je met al je vragen terecht kunt.Al met een een zeer tevreden...Ontzettend tevreden over dit dieet makkelijk,lekker en een hele fijne consulente achter de hand.Iemand die met je mee denkt en waar je met al je vragen terecht kunt.Al met een een zeer tevreden klant.Nu volhouden en ervoor gaan.Want uiteindelijk afvallen doen we samen!!????
Blij met mijzelf en met mijn leefstijl! 1:1 dieet heeft mij geholpen een gezond eetpatroon eigen te maken!