Chantal is een geweldige coach. Zij is mijn stok achter de deur. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet met nu mijn einddoel in zicht.

Marianne is een supercoach. Ik heb een heel verleden aan lijnpogingen en daar een hele nare associatie mee. Iedere keer kwam ik alle kilos weer aan. Met als gevolg een heel laag zelfbeeld en weinig... Marianne is een supercoach. Ik heb een heel verleden aan lijnpogingen en daar een hele nare associatie mee. Iedere keer kwam ik alle kilos weer aan. Met als gevolg een heel laag zelfbeeld en weinig vertrouwen. Marianne gaf mij echt het gevoel dat ik altijd bij haar terecht kan. Ook en misschien wel juist als het niet zo goed gaat. Het dieet werkt echt door de stappen die je moet doorlopen. Ik heb ruimschoots mijn doel behaald maar ook ben ik nu al een aantal maanden op gewicht ondanks vakanties en feestjes. Wat voorheen echt mijn valkuilen waren. Ik heb echt een nieuwe levenstijl ontwikkelt. Dit is de eerste keer dat me dit zo goed afgaat. Ik ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet en geloof echt dat het me dit keer wel lukt op gewicht te blijven.
Marianne, bedankt voor alles!

Gea Kapma

Jorien is een fijne coach met ervaring. Het deed mij goed dat ze de voor mij lastige eet momenten er- en herkende en daar goede oplossingen voor gaf. Ik heb veel geleerd, goede tips gekregen, ben en... Jorien is een fijne coach met ervaring. Het deed mij goed dat ze de voor mij lastige eet momenten er- en herkende en daar goede oplossingen voor gaf. Ik heb veel geleerd, goede tips gekregen, ben en blijf op gewicht. Jorien heb ik als een inspirerende coach ervaren, ze straalt en haar enthousiasme en positiviteit werken aanstekelijk. Ook het stappenplan werkt motiverend, op een gezonde manier afgevallen en geleerd gezondere maar toch lekkere, persoonlijke keuzes te maken!

Super goed begeleid en opgevangen door Jeroen. Hij is enthousiast en neemt de tijd voor je. Hij veroordeeld niet en blijft je steunen. Bedankt!

Diana heeft me echt heel goed geholpen.
Was altijd fijn! Ik zou Diana zeker aanbevelen :)

Smakelijk, gemakkelijk, goed vol te houden. Maar je moet wel willen, dan is het heel goed te doen. Nu twee jaar later nog prima op gewicht. En weeg ik af en toe bij bibi om even te checken of alles... Smakelijk, gemakkelijk, goed vol te houden. Maar je moet wel willen, dan is het heel goed te doen. Nu twee jaar later nog prima op gewicht. En weeg ik af en toe bij bibi om even te checken of alles nog in balans blijft. Goede begeleiding dus!

Anita Beumer

Prima te doen, werkt goed, een goede coach die prima motiveert!

Naomi

Ik heb met veel plezier dit dieet gevolgd , heb veel geleerd en me doel bereikt. Ik zou het zeker mensen aanbevelen! En zeker bij Bianca en Jeroen !!

Didi Oosterbaan

Bij de eerste afspraak gelijk een heel fijn gevoel. Je kan alles bespreken en wordt op een fijne manier gecoacht. In het begin was het even kijken wat voor mij werkte, omdat ik niet alles lekker... Bij de eerste afspraak gelijk een heel fijn gevoel. Je kan alles bespreken en wordt op een fijne manier gecoacht. In het begin was het even kijken wat voor mij werkte, omdat ik niet alles lekker vond, Heleen gaf niet op en we zijn er samen uit gekomen om m’n doel te behalen.
Er hangt altijd een prettige sfeer en tijd voor praatje is er altijd, wat ik heel fijn vind. Ik ben blij dat ik voor Heleen heb gekozen :)

Jeroen is een fijne consulent met coachingseigenschappen die ervoor zorgen dat je anders naar voeding kan kijken. Heel verhelderend!