Dank zij een goede begeleiding heb ik mijn doel kunnen bereiken!
Fonny is een lieverd en heel inlevend.
?????
Jan Michielsen
We werden door de consulente (en nog steeds) zeer goed begeleid gedurende de periode dat we aan het dieet bezig waren, ook tijdens de momenten dat het eens wat minder ging ! Op deze manier is...We werden door de consulente (en nog steeds) zeer goed begeleid gedurende de periode dat we aan het dieet bezig waren, ook tijdens de momenten dat het eens wat minder ging ! Op deze manier is het helemaal niets om tegen op te zien om eens aan afvallen te beginnen. Ook als je je gewicht bereikt hebt kan je op voldoende steun rekenen om het vol te houden !
Het dieet is duidelijk, de begeleiding vriendelijk, deskundig en ze leeft met je mee. Ook altijd snel antwoord op vragen.
Claudia Oudernaarden
Ik ben in een moeilijke tijd bij Daphne begonnen aan dit dieet. Ze is echt een goede coach en steun voor mij, hierdoor heb ik mijn streefgewicht bereikt, en ga nu langzaam afbouwen, met de hulp van...Ik ben in een moeilijke tijd bij Daphne begonnen aan dit dieet. Ze is echt een goede coach en steun voor mij, hierdoor heb ik mijn streefgewicht bereikt, en ga nu langzaam afbouwen, met de hulp van haar gaat dat zeker lukken!
Noortje: Samen met Noortje ben ik de reis aangegaan voor een...1:1 Diet: Lekkere producten en een duidelijke stappen plan. Om de zoveel tijd nieuwe smaken/producten.
Noortje: Samen met Noortje ben ik de reis aangegaan voor een gezonder lichaam. Mijn start ging goed, viel af geen vuiltje aan de lucht. Naarmate mijn reis ging het mij steeds slechter af om me te houden aan het 1:1 Diet, we zijn samen op zoek gegaan naar de kern van het probleem. Ze heeft mij hierin bijzonder goed begeleid denk hierbij aan: - tussendoor contact houden - opdrachten meegeven - motiveren Ze is eerlijk, empathisch, motiverend en weet veel van voeding (kundig) en wat dit doet met je lichaam/geest. Door de vele gespreken heb ben ik tot vele inzichten gekomen. Je mag en kan echt jezelf zijn bij Noortje, zo fijn gevoel is dat.
Door omstandigheden heb ik samen met haar moeten besluiten om te stoppen/pauzeren met het Diet. Ik hoop dat ik snel weer bij haar terecht kan om mijn lichamelijke doelen te halen, ik weet namelijk zeker dat dit samen met haar hulp gaat lukken.
Ben zeer tevreden over de begeleiding. Het resultaat was voor mij voldoende. Heb er positieve energie van gekregen. Ben blij.
Nadat ik 3 x het zelfde soort dieet had gedaan bij andere coaches ben ik dit keer terecht gekomen bij Danielle . Dit keer lukte het me wel om het vol te houden en mn doel te bereiken . Danielle kan...Nadat ik 3 x het zelfde soort dieet had gedaan bij andere coaches ben ik dit keer terecht gekomen bij Danielle . Dit keer lukte het me wel om het vol te houden en mn doel te bereiken . Danielle kan je altijd om advies vragen en verder is het no nonsens gewoon gaan . Ik hou hiervan , niet erom heen draaien gewoon hard werken en resultaat boeken. Ik hoop haar niet meer te zien in haar functie hahaha omdat ik mijn streefgewicht vast wil houden maar ik weet als ik er weer boven zit kan ik altijd bij haar terecht. Het 1 op 1 dieet is het enige dieet wat bij mij werkt .